Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΠΑ...ΔΗΜΙΟΣ για την κοινωνική πλειοψηφία ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Μετά λοιπόν από παζάρια τόσων ημερών, συμφωνίες που χαλούσαν την τελευταία στιγμή, ίντριγκες και μπλόφες εκατέρωθεν, ανακοινώνεται σε λίγο το όνομα του νέου - διορισμένου - πρωθυπουργού στην κυβέρνηση συνεργασίας που στηρίζει το "μαύρο μέτωπο" του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΛΑΟΣ και της Ντόρας υπό την υψηλή καθοδήγηση της ΕΕ και του ΔΝΤ. Ο Λουκάς Παπαδήμος, μάλιστα, καταφέρνει  να έχει την ανοχή της Δημοκρατικής Αριστεράς που τάσσεται υπέρ κυβερνήσεων συνεργασίας των 2 μεγάλων κομμάτων.

Ο εκλεκτός λοιπόν των τραπεζών, του κεφαλαίου και της γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ επιλέγεται να αντικαταστήσει τη χρεοκοπημένη από τη λαϊκή αντίσταση και οργή κυβέρνηση Παπανδρέου. Tώρα που η κρίση στην Ευρώπη φουντώνει, τώρα που κυβερνήσεις σε οικονομίες πολύ πιο μεγάλες καταρρέουν είναι αυτός που αναλαμβάνει το τιμόνι για να αποδειχθεί  



ΠΑΠΑ...ΔΗΜΙΟΣ για το λαό, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία, τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.


Ποιος είναι όμως ο Λουκάς Παπαδήμος; Όπως εξαιρετικά σημειώνει το mygranma.wordpress.com ο νέος πρωθυπουργός
  • Είναι μέλος της Trilateral Commission. Πρόκειται για όργανισμό που έφτιαξαν στη δεκαετία του 70 εκπρόσωποι πολυεθνικών εταιρειών από τις τρεις ισχυρότερες τότε περιοχές του πλανήτη (ΗΠΑ, Δ. Ευρώπη, Ιαπωνία) και είχε ως ρητό στόχο τον περιορισμό των δημοκρατικών κατακτήσεων των λαών και την αύξηση της εξουσίας των εταιρειών αυτών.
  • Είναι επίσης ο πρώην υποδιευθυντής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Ενός μη εκλεγμένου οργανισμού που δεν είναι υπόλογος σε κανέναν και  καθορίζει την πολιτική του με βάση τις οδηγίες που παίρνει από σώματα εκπροσώπων του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου όπως η "Ομάδα των Τριάντα" και το "Σκιώδες Συμβούλιο της ΕΚΤ".
  • Διετέλεσε επίσης στο παρελθόν μέλoς της Federal Reserve Bank of Boston ενώ από τον τελευταίο ανασχηματισμό και μετά είναι σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου για θέματα οικονομίας.
Με άλλα λόγια ο εκλεκτός των τραπεζών και του κεφαλαίου έρχεται για να αποτελέσει τη σανίδα σωτηρίας της νέας, πιο άγριας αντιλαϊκής επίθεσης που έρχεται με τη Δανειακή Σύμβαση.
Μόνη λύση η ΑΝΑΤΡΟΠΗ τους! Καμιά περίοδος χάριτος στις κυβερνήσεις "εθνικής σωτηρίας" και το σάπιο πολιτικό τους σύστημα!

*Η φωτογραφία είναι από το greki-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...