Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Κατάληψη του ALTER από τους απλήρωτους εργαζόμενους

από parallhlografos.wordpress.com


Εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού ΑΛΤΕΡ , έχουν παρέμβει στη ροή του προγράμματος και εκπέμπουν την παρακάτω καρτέλα διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους εδώ και 10 μήνες, κατόπιν αθέτησης της συμφωνίας εκ μέρους του διευθύνοντα συμβούλου Κ. Γιαννίκου, να μην προβάλλονται τα διαφημιστικά σποτ των εταιρειών του καθώς επίσης και του Γ. Κουρή.
Οι εργαζόμενοι του ΑΛΤΕΡ δεν είναι είλωτες, απαιτούν τώρα τα δεδουλευμένα τους, τέρμα η κοροϊδία. 

Εδώ και ενάμιση χρόνο η διοίκηση του ΑΛΤΕΡ μας κοροϊδεύει. 
Καθυστερεί τους μισθούς μας, μας υπόσχεται ημερομηνίες πληρωμής που ποτέ δεν τηρεί και μας οδηγεί στην ανέχεια. Μας οφείλονται από 5 έως 10 μισθοί κατά περίπτωση και πλέον έχουμε όλοι πρόβλημα επιβίωσης!
Η πλειοψηφία των εργαζομένων του ΑΛΤΕΡ βρισκόμαστε σε επίσχεση εργασίας και θα παραμείνουμε μέχρι να εξοφληθούμε!
Δεν επαιτούμε! Απαιτούμε τα δεδουλευμένα μας!

Oι εργαζόμενοι σκοπεύουν να διανυκτερεύσουν στο σταθμό, ενώ ο Κ. Γιαννίκος σε προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Δ. Τρίμη, μετέθεσε το προγραμματισμένο ραντεβού με εκπροσώπους δημοσιογράφων και τεχνικών για την Πέμπτη στις 11:00 πμ στα γραφεία της Ένωσης στην Ακαδημίας. Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν ότι την ίδια ώρα που το Διασωματειακό θα συζητά με το διευθύνοντα σύμβουλο,  θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του καναλιού για να συζητήσουν την καταβολή των δεδουλευμένων τους, απορρίπτοντας ρητά οποιαδήποτε προσχηματική κουβέντα περί νέου επενδυτή "που θα σώσει την κατάσταση" ή του άρθρου 99. Παράλληλα δια στόματος του Δ. Τρίμη στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων στο κανάλι γνωστοποιήθηκε άτυπα πως ο Κ. Γιαννίκος διέψευσε στον Γεν. Διευθυντή του καναλιού Β. Κοσμόπουλο την είδηση περί παραίτησης απο τη θέση του.

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...