Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Aνακοίνωση ANTAΡΣΥΑ για την εισβολή των ΜΑΤ στην κατάληψη της ΔΕΗ

Κάτω η κυβέρνηση και η πολιτική των χαρατσιών και των ΜΑΤ
Καταγγέλλουμε την αστυνομική επιδρομή στο Κέντρο Διακοπών Συνδέσεων της ΔΕΗ, με σκοπό τη λήξη της κατάληψής του από εργαζόμενους της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, με την υποστήριξη όλων των εργαζομένων και του λαού. Η άγρια αντιλαϊκή οικονομική και κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ φέρνει σαν αναγκαίο στήριγμα τον ωμό αυταρχισμό και την καταστολή. 
Τα ΜΑΤ έχουν μετατραπεί στο πιο χρήσιμο «επιχείρημα» και της νέας κυβέρνησης τραπεζιτών και κεφαλαίου, με πρωθυπουργό τον Λ. Παπαδήμο. Χαιρετίζουμε την αντίδραση των εργαζομένων στη ΔΕΗ, που απάντησαν με 48ωρη απεργία στο Κέντρο, καθιστώντας αναποτελεσματική την επιδρομή των ορδών των ΜΑΤ.  

Είναι βαθιά γελασμένη η εγχώρια τρόικα (πράσινοι – γαλάζιοι και μαύροι) εάν νομίζουν ότι με την καταστολή θα αντιμετωπίσουν την λαϊκή οργή και αντίδραση, και πολύ περισσότερο το πολιτικοποιημένο εργατικό – λαϊκό κίνημα και μέτωπο ανατροπής που αναπτύσσεται.

- να καταργηθούν όλα τα χαράτσια για τους εργαζόμενους και το λαό. Να πληρώσουν το κεφάλαιο και οι πλουτοκράτες για την κρίση.
-παύση πληρωμών και διαγραφή του χρέους στους τοκογλύφους, τράπεζες και κράτη. 
-Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, κανείς εργαζόμενος, συνταξιούχος ή άνεργος μόνος του στην κρίση. 
-Κάτω η κυβέρνηση και η πολιτική των χαρατσιών και της λεηλασίας των δικαιωμάτων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...