Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Μία (1) ημέρα την εβδομάδα «κατ’ οίκον εργασία»

200 εργαζόμενοι έχουν αποκλείσει το εργοστάσιο της «Γερολυμάτος Cosmetics» στα Οινόφυτα, αυτή την στιγμή (11 μ.μ) αντιδρώντας στις εντολές της εργοδοσίας, σύμφωνα με τις οποίες καλούνται οι εργαζόμενοι από αύριο να μην πηγαίνουν στην εργασία τους παρά μόνο μία φορά την εβδομάδα (!), υπαγόμενοι πλέον σε καθεστώς διαλείπουσας απασχόλησης. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η αναλγησία δεν έχει όρια!!! Η Γερολυμάτος Cosmetics (συμφερόντων Λαυρεντιάδη) αφού εν κρυπτώ μεθόδευσε έχασε  – χάρισε τα συμβόλαια της La Prairie και Procter & Gamble, ουσιαστικά με ένα παράνομο κατάπτυστο κείμενο απολύει τους εργαζόμενους της (330 άτομα) παρουσιάζοντας την απόλυσή τους ως χάρη, αφού θα τους πληρώσει «γενναιόδωρα» μέχρι 03/12/2011 και για να μην τους δώσει αποζημίωση θα διατηρήσει τους εργαζόμενους της με μία (1) ημέρα την εβδομάδα «κατ’ οίκον εργασία».
Για να τους εξηγήσει τις καλές του προθέσεις, τους καλεί αύριο στις 10 το πρωί, ημέρα Γενικής Απεργίας, στην Αίθουσα Π.Ν Γερολυμάτος.

Κύριοι Frank Sekula και Κώστα Χρηστίδη χαρά μας που θα σας συναντήσουμε!!! 

Το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας

Με μεγάλη μου λύπη σας ενημερώνω ότι η Γερολυμάτος Cosmetlcs έχασε τα συμβόλαιά τητ με La Prairle και την Procter & Gamble όσον αφορά τη διανομή προϊόντων στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου, ελλεΙψει παντελώς αντικειμένου εργασιών της επιχείρησης, το Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει να λάβει γρήγορη δράση προκειμένου να διαχειριστεί τις σχέσεις της με τους εργαζομένους: 
• Από αύριο, 01/12/2011 δεν θα προσέλθετε στους χώρους εργασίας σας. Η μισθοδοσία σας μέχρι τοΣάββατο, 3/12/2011 θα γίνει κανονικά. 
• Επίσης θα ξεκινήσει άμεσα διαδικασία ενημέρωσητ και διαβούλευσης με το σωματείο της εταιρείαι; ούτως ώστε από τη Δευτέρα, 05/12/2011 να ισχύσει σύστημα διαλεΙπουσας απασχόλησης με τυπική εργασία 1 ημέρα την εβδομάδα. Την ημέρα αυτή δεν θα προσέρχεστε στο χώρο ερνασίατ σας. Το καθεστώς αυτό θα ισχύσει μέχρι νεοτέρα ειδοποίηση.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, θα γίνει συνάντηση αύριο το μεσημέρι με τον κο Frank SekuJa και όσους συναδέλφους επιθυμούν να παραστούν στην αίθουσα N. Γερολυμάτου στις 10:00 π.μ.

Σας ευχαριστώ 
Κώστας Χρηστίδης 
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...