Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Σάντος: "Κτηνωδία το χαράτσι!"

Ο Φερνάντο Σάντος καυτηρίασε την φοροεπιδρομή στην Ελλάδα μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στην Πορτογαλία, μίλησε για τους Έλληνες που φοβούνται να μιλήσουν, τάχθηκε κατά του ΔΝΤ, ενώ προέβλεψε το νικητή των επόμενων εκλογών.
Δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστο τον νυν προπονητή της Εθνικής Ελλάδας και πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος, τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας, με την φοροεπιδρομή και τα σκληρά μέτρα που παίρνονται κατά των πολιτών.
Ο Πορτογάλος κόουτς δήλωσε, μεταξύ άλλων, επί του θέματος σε τηλεοπτική εκπομπή στην Πορτογαλία:

"Είναι πολιτιστικό ζήτημα. Ο Έλληνας θέλει να μιλήσει, ωστόσο, υπάρχει η σκιά της αύξησης των φόρων, της λιτότητας και της ανεργίας. Τα χειρότερα ήρθαν μετά την εμπλοκή του ΔΝΤ. Έχουν αρχίσει βάναυσες περικοπές, και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η ανεργία έχει αυξηθεί. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν αξίζει να συνεχιστεί αυτό".
Πρόσθεσε πως: "Το 70% με 75% των Ελλήνων δεν θέλουν η Ελλάδα να αφήσει το ευρώ επειδή φοβάται ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα".
Ιδιαίτερα καυστικός, ωστόσο, παρουσιάστηκε όταν αναφέρθηκε στο χαράτσι που επιβάλλεται μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ: "Υπάρχουν κάποιοι φόροι που αφορούν όλους, και τους ιδιοκτήτες σπιτιών. Πρόκειται για μια κτηνωδία. Αν δεν πληρώσουν θα διακοπεί το ρεύμα".
Για το κόμμα που θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές είπε: "Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει σίγουρα".

πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...