Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Συγκέντρωση σωματείων στο κέντρο πληροφορικής της ΔΕΗ


 

«ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ»
Επιτροπή σωματείων, κινήσεων, συνελεύσεων
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ  ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΤΟΛΩΝ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 6 μμ στο ΜΕΤΡΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ

Η νέα συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ–ΝΔ -ΛΑΟΣ, δε δίστασε να δείξει το αποκρουστικό της πρόσωπο, με τη βίαιη επέμβαση στην κατάληψη του Κέντρου Έκδοσης Εντολών Διακοπής Ρεύματος και τη σύλληψη συνδικαλιστών της ΔΕΗ και αλληλέγγυων που συμμετείχαν στην κατάληψη. Το καθεστώς εκτάκτου ανάγκης που έχει εγκαθιδρύσει στη χώρα, το κεφαλαίο, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, θέλησε με αυτό τον τρόπο, να στείλει ένα σαφέστατο μήνυμα στην κοινωνία που αντιστέκεται και απειθαρχεί, πως, θα εξαντλήσει κάθε μέσο για την επιβολή της κοινωνικής εξόντωσης του κόσμου της εργασίας.

Τώρα είναι η ώρα να υψωθεί ένα μεγάλο, δυνατό και αποφασιστικό τείχος υπεράσπισης των κοινωνικών αγώνων που η κυβέρνηση θέλει να θέσει στην παρανομία. Σήμερα χωρίς καμία αναστολή συλλαμβάνουν εργαζόμενους της ΔΕΗ, αύριο θα επιχειρήσουν στη Χαλυβουργία και σε κάθε αγώνα που θα αναπτύσσεται σε κάθε εργοστάσιο, γειτονία, υπουργείο, σχολείο ή σχολή.
Καλούμε τους εργαζόμενους και όλο το λαό να στηρίξουν κάθε αποφασιστικό αγώνα για την ανατροπή της επίθεσης. Να μην πληρώσουμε τα χαράτσια με οργανωμένη άρνηση πληρωμής. Να αποτρέψουμε στην πράξη τη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους δεν πληρώνουν και να καταργηθεί αυτός ο νόμος, μαζί με όλους τους αντεργατικούς νόμους. Οι αγώνες μας να γίνουν ποτάμι ανατροπής που θα σαρώσει τα χαράτσια της εξαθλίωσης, κυβερνήσεις, τρόικες και μνημόνια.
Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ προκήρυξε 48ωρη απεργία στο χώρο για αύριο και μεθαύριο. Καλούμε σε συγκέντρωση στις 6 μμ στο μετρό της Εθνικής Άμυνας, για να πάμε όλοι μαζί στο Κέντρο Έκδοσης Εντολών Διακοπής Ρεύματος, (Μεσογείων 192).
Κανένα σπίτι εργαζόμενου, συνταξιούχου, άνεργου ή μετανάστη, χωρίς  ρεύμα!
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
 ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ!


Πέμπτη 24 Νοέμβρη 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...