Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

Μυτιλήνη, 24.11.2011
Δελτίο Τύπου

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ
και όλη η κυβέρνηση της χούντας του τραπεζίτη


Κυνηγημένος έφευγε από κάθε δημόσια εμφάνισή του ο χουντικός υφυπουργός ναυτιλίας Γεωργιάδης, μέσα σε αποδοκιμασίες εργαζομένων και νέων. Το σημερινό ρεζιλίκι έδειξε ότι είναι ανεπιθύμητος για όλους στη Λέσβο εκτός από την κλίκα των στηριγμάτων της κυβέρνησης. 
Η υπουργοποίηση των χουντικών του ΛΑΟΣ ήταν το τελευταίο χτύπημα στην κοινωνία από τον Παπανδρέου που κατέρρευσε κάτω από τη λαϊκή οργή. Είναι δείγμα ότι η τρικομματική κυβέρνηση της αντιδημοκρατικής εκτροπή υπό τον εκπρόσωπο των τραπεζών Παπαδήμο θα επιχειρήσει να συνεχίσει τον κατήφορο της χρεοκοπημένης πολιτικής που ξεπουλά τη χώρα και την εργαζόμενη πλειοψηφία σε ΕΕ-ΔΝΤ και κεφάλαιο. Καθόλου τυχαία ο Γεωργιάδης τάσσεται στον πλευρό των εφοπλιστών. Αυτών δηλαδή που καταδικάζουν τη Λέσβο και το Β. Αιγαίο στην απομόνωση.
Η κυβέρνηση των χαρατσιών, της βίας και της επίθεσης στην κοινωνία δε θα βρει ούτε στιγμή ησυχίας από το μαχόμενο λαό που δεν του έχει μείνει παρά μόνο ένας δρόμος: ο ασυμβίβαστος αγώνας για την ανατροπή της χούντας του τραπεζίτη και επίδοξου διαχειριστή της πολιτικής κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ.

ANT.AΡ.ΣΥ.Α Λέσβου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...