Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Η άρνηση εκτέλεσης διαταγής καταστολής όχλου, «γέννησε» το πραξικόπημα…



ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 

Το παρακάτω άρθρο έρχεται να δώσει με ντοκουμέντα μια άλλη διάσταση στο γιατί έγιναν οι πρόσφατες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις και κυρίως το τι κινδύνους αντιμετωπίζει ο κόσμος της εργασίας από την σημερινή αισχρά ταξική συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και τη νέα στρατιωτική ηγεσία του «σκληρού» όπως αρέσκεται να χαρακτηρίζεται νέου Α/ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγου Κωσταράκου. Ταυτόχρονα επιβεβαιώνει τις καταγγελίες μας για την εκπαίδευση του Ελληνικού Στρατού σε Επιχειρήσεις Καταστολής Πλήθους και αμφισβητεί ανοικτά τις διαβεβαιώσεις του πρώην ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτη ότι ο στρατός δεν πρόκειται να αναμιχθεί στην εσωτερική πολιτική ζωή. Χωρίς να ταυτιζόμαστε με το δημοσίευμα πιστεύουμε ότι θα ήταν μεγάλο λάθος για τον αγωνιζόμενο λαό μας να το παραβλέψει. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 diktiospartakos.blogspot.com
Καρατόμησαν σε μια νύχτα την ηγεσία του Στρατού επειδή αρνήθηκε να τοποθετηθεί απέναντι στους Έλληνες πολίτες! Νέες αποκαλύψεις για τις αναφορές του τ.Υπουργού στους Γάλλους! Τι αποκαλύφθηκε στο Γαλλικό κανάλι 5, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011; Στα 14 χρόνια λειτουργία μας, είδαμε τον…
Στρατό να χρησιμοποιείται άλλοτε ως μέσο μπίζνας, κομπίνας και καταλήστευσης των ταμείων του κράτους, από πολιτικούς με of shore εταιρίες και μεθόδους αποπληρωμής αλά Goldman Sachs!

Μεθόδους που σου επέβαλαν να αγοράσεις οπλικά συστήματα, σου έβρισκαν τράπεζα να σου δανείσει, συμβόλαια συντήρησης του εξοπλισμού και εταιρίες να… σου εκπαιδεύσουν το προσωπικό! Τετραπλό κέρδος δηλαδή, μιας και χωρίς μία αποκτούσες ένα πολυδιαφημισμένο οπλικό σύστημα για να κάνεις τον μπαμπούλα στην περιοχή!


Μόνο που σε όλο αυτό το αμαρτωλό σύστημα, ένα ποσοστό που ξεπερνούσε πάντα το 65%, όδευε σε κομματικά ταμεία, of-shore επιχειρήσεις, τσέπες πολιτικών καθώς και μεσαζόντων των οπλικών συστημάτων!

Και ο λαός, πλήρωνε πάντα ως. κύριος (για να μην χρησιμοποιήσω την πασίγνωστη διεθνώς ελληνική λέξη) τα κόλπα που οργάνωνε η Goldman Sachs και τα τσιράκια της!
Είναι φυσιολογικό σε ένα τέτοιο αμαρτωλό σύστημα να υπήρξαν ΚΑΙ στρατιωτικοί που «πάτησαν» τον όρκο τους και έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι! Είμαι βέβαιος γι αυτό!
Όμως οι στρατιωτικοί αυτοί, είναι κατά την κρίση μου ελάχιστοι!
Λίγο περισσότεροι είναι αυτοί, που πιέστηκαν από πολιτικούς, ενέδωσαν και έβαλαν τελικά την υπογραφή τους έτσι ώστε να αγοράσουμε ότι ποιο άχρηστο είχε κατά καιρούς η παγκόσμια αγορά!
Σίγουρα όμως, δεν είναι αυτοί οι υπαίτιοι της κούρσας των εξοπλισμών! Σίγουρα δεν είναι αυτοί οι διοργανωτές του πάρτι της λεηλασίας της περιουσίας του Ελληνικού Λαού!
Χρηματοδότες – έμποροι όπλων, υπουργοί και Πρωθυπουργοί, είναι οι κατ εξοχής υπαίτιοι της τεράστιας και διαχρονικής αυτής λεηλασίας!
Όλα τα παραπάνω, φαίνεται ότι διαφεύγουν στον τέως υπουργό Άμυνας, Πάνο Μπεγλίτη!
Ή για να είμαι ποιο δίκαιος, προσποιείται ότι του διαφεύγουν, διότι τα γνωρίζει πολύ καλά!
Το ΠΑΣΟΚ, με τις αγορές του «αιώνα» σε αμερικανικά κυρίως προϊόντα την δεκαετία του 80 και 90, σπατάλησε τρισεκατομμύρια ευρώ σε αγορές Αμερικανικής Πραμάτειας της Goldman Sacks, και το μόνο που κατάφερε είναι να αμφισβητηθεί το μισό Αιγαίο, να χάσουν τη ζωή τους τρία παλληκάρια μας στα Ίμια και δέκα Έλληνες πιλότοι στο Αιγαίο!
Κατά τα άλλα, το μαύρο χρήμα έρεε άφθονο στα κομματικά γραφεία, και οι βίλες των υπουργών γινόντουσαν ολοένα και ποιο χλιδάτες, άλλοτε από τα δωράκια των εμπόρων, άλλοτε από τις χρηματοδότριες τράπεζες και άλλοτε από το απ ευθείας μπαξίσι που έπαιρναν ως ΜΙΖΑ !
Μέσα σε ένα τέτοιο πανάθλιο και διεφθαρμένο κράτος-φέουδο, οι Στρατιωτικοί στην Ελλάδα, ούτε είχαν την δυνατότητα ούτε και κατάφεραν ποτέ να επιβάλουν τον εξορθολογισμό των αμυντικών δαπανών στις πολιτικές ηγεσίες!
Για την ακρίβεια, όχι «Πραξικόπημα» δεν μπορούσαν να κάνουν, αλλά ούτε καν να συνεννοηθούν μεταξύ τους για καθημερινά θέματα λειτουργίας του Στρατεύματος!
Η δομή, η σύνθεση και η λειτουργία του Ελληνικού Στρατού, όλα αυτά τα χρόνια, είχε ως γνώμονα την ύπαρξή του μόνο και μόνο γιατί δίπλα μας βρίσκεται η Τουρκία!
Οι κομματικές αντιθέσεις είχαν εισχωρήσει και στο στράτευμα, το οποίο είχε γίνει μετά το 74, η απόλυτη εικόνα και ομοίωση της Ελληνικής Κοινωνίας!
Όποιος λοιπόν πιστεύει ότι θα μπορούσαν πέντε- δέκα Αξιωματικοί να κάνουν κίνημα στον στρατό, ή είναι άσχετος, ή είναι μεγάλος ψεύτης ή έχει δηλώσει «τρανσέξουαλ» και δεν πήγε καν στο Στρατό (συγχωρέστε με αλλά δεν άντεξα και το έγραψα)!
Διότι, όποιος υπηρέτησε έστω και ένα εξάμηνο στον Ελληνικό Στρατό, γνωρίζει καλά, ότι για να δοθεί μια διαταγή να κινηθούν άρματα και οχήματα του Στρατού, ισοδυναμεί στην ουσία με την . Ανάσταση του Λαζάρου!!!
Ποιο εύκολα μπορεί να αναστηθεί ένας νεκρός, παρά να κινηθεί μια μονάδα σε πολιτική ζώνη!
Ποιο εύκολα τετραγωνίζεις έναν. κύκλο, παρά να κάνεις κάτι στον Στρατό χωρίς να σε πάρουν είδηση. πριν καν το σκεφτείς!
Δεν θα αναλωθώ στο γιατί και στις γενεσιουργές αιτίες της αδυναμίας πραξικοπήματος στην Ελληνικό Στρατό, γιατί αυτές είναι γνωστές σε όλους, πλην ίσως του κ. Μπεγλίτη!!!
Από τη στιγμή που οι μισοί αξιωματικοί είναι εγγεγραμμένοι σε δεξιά κόμματα και οι άλλοι μοί σε αριστερά, έναντι ποιων κύριε Μπεγλίτη θα «πραξικοπηματούσαν»; Έναντι των κομμάτων που τους τοποθέτησαν στις θέσεις τους ή έναντι των κομμάτων που αποτελούσαν τους. εγγυητές της θεωρίας . «μη πόλεμος» ;;;
Πιστεύω ακράδαντα ότι οι Έλληνες αξιωματικοί είναι από τους καλύτερους παγκοσμίως! Αλλά στις Στρατιωτικές Αξίες του παραδοσιακού πολέμου! Όταν μιλάς σε έναν Έλληνα Αξιωματικό για Πραξικόπημα, είναι σα να προσπαθείς να μιλήσεις Κινέζικα σε έναν . Εξωγήινο!
Τόσο απλά είναι τα πράγματα κύριε Μπεγλίτη!
Κι ερχόμαστε τώρα στο προκείμενο!
ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Η ΑΠΕΙΛΗ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
Γιατί το είπε στις Κάννες; Γιατί το είπε ο Μπεγλίτης;
O λόγος είναι απλός!
Στην Ελλάδα, ο Στρατός είναι το εύκολο θύμα! Μπορείς να του φορτώσεις τα πάντα! Μέχρι που μπορείς να δίνεις συνεντεύξεις στο Mega την ώρα που οι Τούρκοι σκοτώνουν τα παιδιά μας και εσύ να κάνεις τον . Υπουργό!
Μπορείς να παίρνεις τη σημαία από ένα νησί και να λες ότι την πήρε ο αέρας!
Διότι όπως κατάφεραν οι πολιτικοί να μην υπάρχει συνέχεια στην πολιτική μας όταν αλλάζουν οι υπουργοί έτσι κατάφεραν να επιβάλουν την ίδια κατάσταση και στο Στράτευμα!
ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΡΑΔΙΑΣΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ, φαίνεται από ένα και μόνο πράγμα:
Αν υποθέσουμε ότι κάποιοι ετοίμαζαν πραξικόπημα, τότε, με απλές ενδείξεις, ειδικά τούτες τις κρίσιμες ώρες, θα μπορούσε ο υπουργός να τους περάσει ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ !
Γιατί δεν έγινε αυτό;
Γιατί, καρατόμησε 20 ικανότατα στελέχη ;
Γιατί σήμερα όλοι οι. κατηγορούμενοι για Αποστασία αποστρατεύτηκαν με όλες τις τιμές και δόξες καθώς και όλες τις συνταξιοδοτικές παροχές;
ΓΙΑΤΙ πολύ απλά όλα αυτά ήταν παραμύθια!
Ούτε ποτέ τους στασίασαν και ούτε ποτέ τους συναντήθηκαν έστω και για λίγο οι 20 αυτοί αξιωματικοί!
Κοιτάχτε τον Γιάγκο και πείτε μου σας παρακαλώ, αν αυτός ο άνθρωπος, σας «κάνει» για αξιωματικός που μπορεί να προβεί σε πραξικόπημα!
Μην τρελαθούμε όλοι σε τούτη εδώ τη χώρα!!!
ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΚΥΠΑΤΖΙΔΙΚΕΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ;
Αν ήταν μια χώρα, που πλησίασε πολύ κοντά στην αλήθεια όσων συνέβησαν, αυτή ήταν η Γαλλία ! Στις δημόσιες συζητήσεις που έγιναν στην κρατική τηλεόραση, ο Παπανδρέου απογυμνώθηκε τόσο από Σοσιαλιστές όσο και από δεξιούς Γάλλους! Και κυρίως από Έλληνες που ζουν χρόνια στη Γαλλία και γνωρίζουν πολύ καλά τα τεκταινόμενα στη χώρα!
Στην Ελλάδα το θέμα είχε καλυφθεί καλά και έπρεπε να τονιστεί προς της Γαλλία, ότι η υπογραφή των Φρεγατών μπορεί να αναθεωρηθεί αν συνεχίσουν να μιλάνε για την πραγματική πολιτική και τις αλλαγές στο Στράτευμα!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ: Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011, στις 7 παρά πέντε το απόγευμα, στο Γαλλικό κανάλι 5 διεξαγόταν μια μεγάλη συζήτηση με πολλούς καλεσμένους, για τα φλέγοντα θέματα της Ελλάδας και του δημοψηφίσματος.
Ένας δημοσιογράφος – αναλυτής αποκάλυψε στα εκατομμύρια Γάλλων που παρακολουθούσαν την εκπομπή ότι ο πραγματικός λόγος της αποστρατείας της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων της Ελλάδας, ΔΕΝ ήταν το πραξικόπημα! Αυτό μπορεί να βόλευε την Ελληνική Κυβέρνηση που ήθελε πάση θυσία να κερδίσει χρόνο.
Όταν τον ρώτησαν όλοι οι παριστάμενοι, γιατί τότε τους αποστράτευσαν είπε επί λέξη: «Ο πραγματικός λόγος της αποστρατείας της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ελλάδα αποτέλεσε το γεγονός πως η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων αρνήθηκε τη συμμετοχή του στρατού, σε επικείμενες επιχειρήσεις προστασίας πολιτικών στη Βουλή και καταστολής εξεγέρσεως του πλήθους!!!»
Η συζήτηση στο σημείο αυτό άναψε και κατόπιν αφού είπαν όλοι τις γνώμες τους, το θέμα που ακολούθησε ήταν ότι η Ελληνική αστυνομία δεν επαρκεί και εμφανίζεται κουρασμένη…
Αυτή την συζήτηση ήθελε να σταματήσει με την εμφάνισή του ο Πάνος Μπεγλίτης στο ΣΚΑΙ. Αυτή που άρχισε να γίνεται στη Γαλλία για την συμμετοχή του Στρατού στην καταστολή όχλου! Ήθελε να προλάβει τις διαστάσεις και να την σταματήσει εν τη γενέσει της, υπενθυμίζοντας στους Γάλλους, το τελευταίο συμβόλαιο που είχε υπογράψει! Το συμβόλαιο ναυπήγησης Γαλλικών Φρεγατών! Το τελευταίο βέβαια. ξέχασε να το πει !!!
Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς, ότι ξεκινά η δικαίωσή μας, που πολύ νωρίτερα είχαμε αποκαλύψει την περίφημη υπόθεση με το «άνοιγμα» της «Διαταγής Καταστολής Όχλου» από το Στρατό καθώς και της Ασκήσεως Παρμενίωνας που προέβλεπε την απομάκρυνση πολιτών και πολιτικών από το Κοινοβούλιο με ελικόπτερα του Στρατού!
Όλα όσα διαρρέονται εντέχνως για δήθεν πραξικοπήματα και στάσεις αξιωματικών, αποτελούν απίθανες ανοησίες του ίδιου του Πρωθυπουργού αλλά και όσων ισχυρίζονται κάτι τέτοιο.
Ο λόγος της καρατόμησης της ηγεσίας της ΕΛΑΣ και του ΣΤΡΑΤΟΥ ήταν ένας και μοναδικός!
Δεν ήθελε ο Στρατός, στην αλλαγή του νέου Αμυντικού δόγματος να αναλάβει τέτοιους επικίνδυνους ρόλους!
Ρόλους που έφερναν κοντά τις μνήμες του Πολυτεχνείου!
Τα ΜΑΤ, μετά από την κοροϊδία του υπουργού, κάνουν στην ουσία «λευκή» απεργία, και με τίποτε δεν έχουν το ζήλο που επέδειξαν στις τελευταίες διαδηλώσεις, μιας και όπως λένε οι ίδιοι οι αστυνομικοί που υπηρετούν εκεί, «όχι μονό δεν πήραν αυτά που τους υποσχέθηκαν, αλλά τους έκοψαν και περισσότερα»!
Έτσι, το σχέδιο της Κυβέρνησης για ένα μικτό σχήμα Στρατού και Χωροφυλακής στην Ελλάδα, έδειχνε να ναυαγεί, αφού ειδικά από την πλευρά του Στρατού, έφτασαν σε σημείο να αρνηθούν να εκτελέσουν την διαταγή «καταστολής όχλου» του ΓΕΕΘΑ!
Τέλος, επειδή κάποιοι μας κατηγόρησαν ότι για όλα αυτά δεν «βγάζουμε» κάποια ντοκουμέντα, προφανώς δεν σκέφτονται ότι οι διαταγές αυτές έχουν περιορισμένο αριθμό αποδεκτών. Άρα, η ανάδειξη ενός τέτοιο εγγράφου, οδηγεί αυτομάτως και στην φωτογράφηση του ανθρώπου που το είχε… πριν από εμάς!
Τέτοια χάρη, δεν κάναμε ούτε θα κάνουμε ποτέ σε κανέναν!
Κλείνω όμως με κάποια ερωτήματα:
Τόσος θόρυβος, τόση ένταση και τέτοια διάσταση που έλαβε η αποκάλυψη μας αυτή, δεν σας προβλημάτισε που δεν απασχόλησε κάποιο παραδοσιακό ΜΜΕ;
Δεν σας προβλημάτισε που ΔΕΝ διαψεύστηκε ΠΟΤΕ από κανέναν;
Όταν διαψεύδουν στο υπουργείο Άμυνας, ακόμη και . ένα ψύλλου πήδημα, δεν σας προβλημάτισε ότι ΟΥΔΕΙΣ, μπήκε στον κόπο να πει ότι τέτοια διαταγή δεν υπήρξε ποτέ;
Ότι τέτοιο σενάριο στον Παρμενίωνα δεν έλαβε ποτέ χώρα;
Δεν σας προβληματίζει, πως μόλις ένα μεγάλο Γαλλικό κανάλι, αποκάλυψε την ύπαρξη αυτής της Διαταγής στην Ευρώπη, ο υπουργός Άμυνας αντί για να τη σχολιάσει μίλησε για μίζες και συμβόλαια με φρεγάτες και κυπατζίδικα Γαλλικά γραφεία;
Και πολύ περισσότερο, δεν σας προβληματίζει ότι ΔΕΝ ρωτήθηκε ποτέ -έστω και off the record- ένας εκ των Αρχηγών των τριών όπλων μας, αν διάβασε ποτέ τέτοια άκρως απόρρητη διαταγή;
H γνώμη μου είναι, ότι αν θέλουμε να σώσουμε την κατάσταση στη χώρα και να περισώσουμε την τιμή των Ενόπλων μας Δυνάμεων, από τα κάθε λογής «σταγονίδια» . θα πρέπει άμεσα να εξοβελιστούν από το πολιτικό μας σύστημα όλοι αυτοί που ενέπλεξαν το Στρατό σε παιχνίδια «πραξικοπημάτων» και να δικαστούν από τα αρμόδια δικαστήρια!
Με το θέμα όπως σας είχα πει και στο προηγούμενο άρθρο μου, δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα.
γράφει ο Γιώργος Αδαλής από το aegeantimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...