Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Catastroika: Συναυλία στο Gagarin


Τρίτη 13 Μαρτίου

Στην τελική ευθεία έχουν εισέλθει οι προετοιμασίες τουντοκιμαντέρ Catastroika, που αναφέρεται στη λαίλαπα των ιδιωτικοποιήσεων. Οι δημιουργοί του, Άρης Χατζηστεφάνου και Κατερίνα Κιτίδη, μετά και το τελευταίο τους ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, όπου μίλησαν με τον Σλαβόι Ζίζεκ, δηλώνουν ότι η κυκλοφορία του φιλμ είναι πια θέμα λίγων εβδομάδων.


Με στόχο να διευκολυνθεί η επαφή του κοινού με τους δημιουργούς της ταινίας αλλά και να ενισχυθεί οικονομικά η παραγωγή, αύριο Τρίτη διοργανώνεται συναυλία στο μουσικό χώρο Gagarin 205. Το Gagarin προσέφερε ευγενικά το χώρο του και ορισμένα γνωστά και αγαπημένα συγκροτήματα δέχτηκαν να πάρουν μέρος στη συναυλία. Συγκεκριμένα συμμετέχουν: B.D Foxmoor (Active Member) και guests οι: Σπύρος Γραμμένος, Illegal Operation, Dagobah System και DJ Set ο Γιώργος Καμπούρης (παραγωγός Best 92,6).
Η διεύθυνση του Gagarin 205 είναι Λιοσίων 205, Αθήνα. Η είσοδος στοιχίζει 5 ευρώ. Τα χρήματα θα διατεθούν για την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ και για τα τεχνικά έξοδα της συναυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...