Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Εκδήλωση-συζήτηση: “Σύγχρονη εργατική τάξη: Εξελίξεις και προοπτικές”


Το ΝΑΡ Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια του Πανελλαδικού Σώματος του ΝΑΡ για το υποκείμενο της αντικαπιταλιστικής πάλης και της κομμουνιστικής απελευθέρωσης, διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Σύγχρονη εργατική τάξη: Εξελίξεις και προοπτικές» την Παρασκευή 23 Μάρτη στο Σινέ Αλέξανδρος στις7.00 μ.μ..
Ομιλητές θα είναι ο Γιάννης Ελαφρός, μέλος της Π.Ε. του ΝΑΡ, ο Βασίλης Γρόλιος, καθηγητής Α.Π.Θ. και ο Ανέστης Ταρπάγκος, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Θεσσαλονίκης.
Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι διαδικασίες και ο διάλογος για το Πανελλαδικό Σώμα του ΝΑΡ, που θα πραγματοποιηθεί στις 30,31 Μάρτη και 1 Απρίλη στην Αθήνα. Τις επόμενες 15 ημέρες ολοκληρώνονται οι διαδικασίες συζήτησης του κειμένου εργασίας.
Το ΝΑΡ, μέσα από την πορεία προς το Σώμα, στο ίδιο το Σώμα και μετά από αυτό, επιδιώκει μια ειδικά σχεδιασμένη και πολύμορφη δουλειά που θα συσπειρώνει – συγκροτεί όλους τους αγωνιστές και τις δυνάμεις που τοποθετούνται σήμερα υπέρ της ανάγκης ενός σύγχρονου κομμουνιστικού κόμματος, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ο αναγκαίος διάλογος, η αλληλεπίδραση των προσεγγίσεων στο θέμα, ο κοινός βηματισμός σε σημαντικά θέματα, η διαμόρφωση κοινών πρωτοβουλιών, η απελευθέρωση δυνάμεων και η επανασυσπείρωση σε νέα βάση.
Για τον δημόσιο διάλογο, άρθρα, παρατηρήσεις και γνώμες μπορούν να σταλούν στην ηλεκτρονική διέυθυνση narnet@narnet.gr για δημοσίευση στο ειδικό ιστολόγιο για το Πανελλαδικό Σώμα, καθώς και στο prin@otenet.gr για δημοσίευση στην εφημερίδα ΠΡΙΝ.
Επισκεφτείτε το ειδικό ιστολόγιο για το Πανελλαδικό Σώμα στο http://nar-soma2012.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...