Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Αρχίζουν την Παρασκευή οι εργασίες του Πανελλαδικού Σώματος


Ξεκινούν την Παρασκευή 30 Μάρτη στις 7.00 μ.μ. στο μεγάλο αμφιθέατρο της Γεωπονικής σχολής οι εργασίες του Πανελλαδικού Σώματος του ΝΑΡ για «το υποκείμενο της αντικαπιταλιστικής πάλης και της κομμουνιστικής απελευθέρωσης». Ολοκληρώνονται οι συνεδριάσεις των οργανώσεων βάσης του ΝΑΡ και της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση, στις οποίες γίνεται συζήτηση πάνω στο κείμενο εργασίας για το θέμα και εκλέγονται οι αντιπρόσωποι για το Σώμα.
Στην προσυνεδριακή συζήτηση πήρε μέρος και μεγάλος αριθμός συναγωνιστών της αριστεράς και του αγώνα, δείχνοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που προκαλεί το ίδιο το θέμα του Πανελλαδικού Σώματος σε ευρύτερο τμήμα εργαζόμενων και νέων. Και στις ίδιες τις εργασίες του Πανελλαδικού Σώματος έχουν προσκληθεί από τις οργανώσεις του ΝΑΡ και της ν.ΚΑ μια σειρά αγωνιστές, που θα παρακολουθήσουν την διαδικασία.
Το Πανελλαδικό Σώμα θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 7.00 μ.μ. με την εισήγηση του γραφείου της Π.Ε. του ΝΑΡ, που θα συμπυκνώσει τα κεντρικά σημεία του «κειμένου εργασίας», αλλά και την δίμηνη συζήτηση στις οργανώσεις, τις συσκέψεις και εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ θα γίνουν και οι χαιρετισμοί οργανώσεων της αριστεράς που έχουν προσκληθεί. Οι εργασίες θα συνεχιστούν το Σάββατο 31 Μάρτη, με ομιλίες και κατάληξη την ψηφοφορία επί του «κειμένου εργασίας» και την εισήγηση. Την Κυριακή 1 Απρίλη το Πανελλαδικό Σώμα θα ασχοληθεί με την πολιτική και εκλογική παρέμβαση των δυνάμεων του ΝΑΡ, τους στόχους και την συμβολή στη μάχη για δυνατή αντικαπιταλιστική αριστερά και ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε όλα τα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...