Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Δήλωση Α.Χάγιου για την επερώτηση Α.Πλεύρη για το αντιναζιστικό συλλαλητήριο 17 Μάρτη

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
15/3/2012

Με αφορμή την επίκαιρη ερώτηση που θα συζητηθεί στη Βουλή αύριο Παρασκευή 16/3/2012 σχετικά με το συλλαλητήριο και τη συναυλία φιλίας και αλληλεγγύης στον Άγιο Παντελεήμονα που οργανώνει η Κ.Ε.Ε.Ρ.Φ.Α., ο περιφερειακός σύμβουλος της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική Άγγελος Χάγιος έκανε την παρακάτω δήλωση:
Στο έδαφος της μεγαλύτερης ιστορικά αντεργατικής επίθεσης που έχει εξαπολύσει το κεφάλαιο και η τρόικα, στο έδαφος της διάλυσης και της κατεδάφισης κάθε κοινωνικής κατάκτησης, αλλά και της λαϊκής αντίστασης που όλο και πιο δυναμικά ξεδιπλώνεται απειλητική για το σύστημα και τους παπαγάλους του, το πολιτικό προσωπικό της αστικής τάξης αναδιατάσσεται, διαπραγματεύεται και ακροβολίζεται για την επόμενη μέρα.

Στο πλαίσιο του ανταγωνισμού, των ανακατατάξεων και μετακομίσεων στη γαλάζια πολυκατοικία, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Πλεύρης διεκδικεί τη δική του θέση στο μπλοκ της επίθεσης στο εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα, της επίθεσης ενάντια στην Αριστερά. 
Διαγκωνίζεται με τον Σαμαρά που προσχωρώντας απροκάλυπτα πλέον στο μνημονιακό μπλοκ πουλάει τσαμπουκά στην Αριστερά. Διαγκωνίζεται με τον συνεπή αρχιτέκτονα της αντεργατικής επίθεσης Βενιζέλο. Ακολουθούν οι Καμίνηδες, οι καναλάρχες και τα παπαγαλάκια τους που συγκροτώντας το μαύρο μέτωπο της ΕΕ, του κεφάλαιου και της τρόικας, θέλουν να απαγορέψουν τις διαδηλώσεις στο κέντρο, θέλουν υποταγμένο το λαό και το κίνημα στη γωνία. Κοινός τόπος όλων των παραπάνω, η βίαιη κρατική καταστολή και συμπληρωματικά η χρησιμοποίηση του εργαλείου των φασιστών.
Όμως δεν θα τους περάσει, το συλλαλητήριο και η συναυλία αλληλεγγύης θα γίνουν! Κόντρα σε όλους αυτούς που ενορχηστρωμένα σπρώχνουν το λαό στη γωνία, οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις του μαζικού λαϊκού κινήματος θα δώσουν περήφανη απάντηση και στις 24-25 Μάρτη. 
Η λαϊκή αντίσταση δεν ανακόπτεται ό, τι κι αν κάνουν. Οι εργατικοί και νεολαιίστικοι αγώνες , οι λαϊκές πρωτοβουλίες αντίστασης θα πληθύνουν στο επόμενο διάστημα συγκλίνοντας σε ένα αγωνιστικό μέτωπο πάλης, ένα αγωνιστικό μέτωπο ρήξης και ανατροπής του αντιδραστικού και σαπισμένου συστήματός τους.

Άγγελος Χάγιος
Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...