Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ


ΜΑΖΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΑΨΗΦΙΣΕ ΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ
ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΓΥΨΟ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Χαιρετίζουμε τις χιλιάδες διαδηλωτών που αψήφησαν τα χουντικής έμπνευσης μέτρα για τις παρελάσεις της 25ης Μόρτη. Με ένα όργιο αστυνομικής βίας σε όλες τις παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με την ΕΛΑΣ επιχείρησαν να επιβάλουν καθεστώς έκτακτης ανάγκης βάζοντας στον γύψο το δικαίωμα στη διαδήλωση χιλιάδων αγωνιστών που βρήκαν στους δρόμους οργισμένοι.
Σε προσαγωγή μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του δημοσιογράφου της Εργατικής Αλληλεγγύης Ν.Δαργάκη και του συνδικαλιστή Π.Παπαπέτρου προχώρησε η ΕΛΑΣ μετά τις πρωινές απόπειρες απαγόρευσης της συγκέντρωσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Πλατεία Κλαυθμώνος. Μεγάλη αστυνομική δύναμη εμπόδιζε την πρόσβαση των αγωνιστών στη Πλατεία όπως και των οργανωτών ενώ προχώρησαν σε προσαγωγές βάζοντας στη κλούβα τον δημοτικό σύμβουλο Αθήνας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέτρο Κωνσταντίνου παρά το ότι γνώριζαν την ιδιότητα του. Το επεισόδιο έληξε με την ΕΛΑΣ να αναγκάζεται να εκκενώσει την Πλατεία Κλαυθμώνος όπου και πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΑΣΥΑ.
Στη Θεσσαλονίκη τα ΜΑΤ εμπόδιζαν τη διαδήλωση να βαδίσει στους δρόμους μετά το τέλος της παρέλασης. Επιθέσεις της Αστυνομίας έγιναν ε πολλές πόλεις όπως στη Πάτρα, τα Γιάννενα, Ηράκλειο, Βέροια κα.
Πρόκειται για αποκορύφωμα ενός διήμερου τρομοκρατίας με αποδέκτη τα εκατομμύρια των εργαζόμενων και της νεολαίας που δεν αφήνουν στο απυρόβλητο τα μέτρα του Μνημονίου και της Τρόικα ούτε και στις 25 Μάρτη. Ας το καταλάβουν ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και οι σύμμαχοι τους ότι δεν θα υποταχτούμε στο κλίμα τρόμου που επιχειρούν να επιβάλουν. Θα ανατρέψουμε τα μέτρα τους με κλιμάκωση των αγώνων, με απεργίες καταλήψεις και διαδηλώσεις μέχρι να φύγουν όλοι.
Η χυδαία συκοφαντική εκστρατεία να ταυτιστούν οι αντιστάσεις του λαού με την άκρα δεξιά έπεσε στο κενό Η Αριστερά της αντικαπιταλιστικής ανατροπής, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μαζί με τους αγωνιστές των συνδικάτων, των λαϊκών συνελεύσεων έδειξε το δρόμο της αντίστασης ξεπερνώντας την αδιέξοδη στάση αποχής και καταγγελίας των κινητοποιήσεων από μέρους των δυνάμεων της κοινοβουλευτικής αριστεράς, του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ..

Το Γρ. Τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
ΏΡα: 13.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...