Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Δίωξη αγωνιστή του κινήματος στη Θεσσαλία

¨ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ¨
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 07/10/2010

Την ώρα που ανακοινώνονται αυξήσεις φωτιά στις τιμές των διοδίων κάποιοι «εγκέφαλοι» της ΕΛΑΣ προχωρούν σε ενέργειες τρομοκράτησης αγωνιστών του κινήματος κατά των διοδίων. Καλούν τηλεφωνικά(!!!) τον υποψήφιο στις περιφερειακές εκλογές με την ¨ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ¨ και μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ταλαχούπη Νίκο να περάσει από το τμήμα θυμίζοντας εποχές χούντας. Χωρίς καμιά μήνυση ή εισαγγελική παραγγελία διενεργούν έρευνα για «δήθεν αξιόποινες πράξεις που μπορεί να τελέστηκαν» κατά την διαμαρτυρία που έγινε στα διόδια 6 Ιούνη και στην οποία καλούσε το σωματείο αυτοκινητιστών Θεσσαλίας, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλίας και οι επιτροπές κατά των διοδίων.

Φαίνεται πως την εποχή του μνημονίου κάποιοι δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε τα προσχήματα. Τους δηλώνουμε πως δεν πρόκειται να σταματήσουμε την προσπάθειά μας για γκρέμισμα των διοδίων και για καθιέρωση ελεύθερης διέλευσης από τους δρόμους για τους οποίους πληρώνουμε επί χρόνια. Ούτε οι νέοι «τρομονόμοι» με τους οποίους σύρονται ανήλικοι μαθητές για να δικαστούν ως τρομοκράτες στις 9 του Δεκέμβρη στη Λάρισα, μπορούν να σταματήσουν το δίκαιο αγώνα μας.
Καλούμε τους εργαζόμενους και ανέργους αυτής της χώρας να μην φοβηθούν , να συνεχίσουν την ΑΝΤΑΡΣΙΑ κατά των διοδίων και κατά συνολικά της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζεται, είναι η μόνη λύση απέναντι στον αρμαγεδώνα που εφαρμόζει η κυβέρνηση , η τρόικα (ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ).Περιμένουμε τέλος από τους λαλίστατους υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους της περιοχής μας να πάρουν θέση για το αίσχος των διοδίων και της προσπάθειας φίμωσης και τρομοκράτησης αγωνιστών.
   Καλούμε την Παρασκευή στις 6.30 μ.μ. στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας
   στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, και την Κυριακή 10 Οκτώβρη στις  11:30 
   στα διόδια Μεσοχωρίου               

Την ¨ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ¨ στηρίζουν το Μέτωπο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α και η Κομουνιστική Οργάνωση ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...