Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Κονσερβοκούτι vol.16

''Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα''Τη μνημειώδη ατάκα του Ντ.Ηλιόπουλου στην ελληνική ταινία ''Ο Ατσίδας'' θυμίζει από χθες το βράδυ η ΝΔ.
Πιο συγκεκριμένα σε πλήρη ρήξη ήρθαν η Νέα Δημοκρατία με τον επίτιμο πρόεδρό της. Στην ευθεία επίθεση του Κώστα Μητσοτάκη ο οποίος χαρακτήρισε δημόσια «λαϊκιστή» τον Αντώνη Σαμαρά, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, με επίσημη ανακοίνωσή του παρομοίασε τον πρώην πρωθυπουργό με «ναυαγοσώστη του Παπανδρέου». Κλείνει μάλιστα την επιστολή με τη σκωπτική φράση «Καληνύχτα σας κ. Μητσοτάκη...»
Αφορμή της σύρραξης, οι δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. "Όσο δίκιο είχε ο Γιώργος Παπανδρέου όταν προεκλογικά έλεγε το υπάρχουν λεφτά, άλλο τόσο δίκιο έχει και ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος λέει ότι μπορεί να μηδενιστεί το έλλειμμα μέσα στο 2011. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κ. Σαμαράς είναι λαϊκιστής" δήλωσε ο επίτιμος. Πρόσθεσε ακόμη πως αν ο πρόεδρος της Ν..Δ. συνεχίσει έτσι δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός.
Άμεση και εξίσου σκληρή ήταν η απάντηση που εκδόθηκε από το γραφείο τύπου της Ν.Δ.. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκαν τα εξής:
Τέσσερις εβδομάδες πριν τις εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης, ενεργώντας σαν ναυαγοσώστης του κ. Παπανδρέου, επιτέθηκε απόψε εναντίον της Παράταξης, που τον ανέδειξε στα ύψιστα αξιώματα της χώρας, σε μια στιγμή που είναι ορατή η ραγδαία φθορά του ΠΑΣΟΚ και η ανάκαμψη της Νέας Δημοκρατίας. Αλλά ο λαός μας έχει μνήμη, γνώση και κρίση. Καλή σας νύχτα κ. Μητσοτάκη...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...