Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Σε συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου  επαναβεβαίωθηκε ομόφωνα ως επικεφαλής του συνδυασμού «Κίνηση Πολιτών Ναυπακτίας» και υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπακτίας τον Κώστα Καρακώστα
Σε αυτές τις εκλογές η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, συνεχίζει ανεξάρτητα και καθαρά. Συγκροτείται η ομάδα των υποψηφίων συμβούλων που θα δώσει το σημερινό στίγμα της ΚΙΝΗΣΗΣ. Περιλαμβάνει πολλούς νέους συνεργάτες της ομάδας που προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους ,αλλά επιμένουν πως χρειάζεται να συνδημιουργήσουμε μια πλειοψηφία που θ’ αλλάξει τη ρότα του καραβιού και δεν θα εξαντλείται στο μοίρασμα των καρεκλών της εξουσίας. Δεν θέλουμε να ανακυκλώσουμε το υπάρχον πολιτικό δυναμικό ούτε να λειτουργήσουμε ως πλυντήριο για παλιότερες αμαρτίες. Είναι όμως βαθιά μας επιθυμία, μαζί με συμπολίτες μας που έχουν μεράκι και άποψη για την πόλη και ολόκληρη την επαρχία, να προσπαθήσουμε να την βγάλουμε από την ακινησία, την ανυποληψία και τα αδιέξοδα.
Η δημοκρατία, η διαφάνεια, η συλλογικότητα στη λήψη των αποφάσεων, η εξυπηρέτηση και η στήριξη του δημότη πρέπει να είναι τα βασικά εργαλεία άσκησης δημοτικής πολιτικής. Γιατί έτσι θα τελειώσουμε με τους δήμους που λειτουργούν ως θερμοκήπια παραγοντισμού, πελατειακών σχέσεων και εξυπηρέτησης κάθε λογής ιδιωτικών συμφερόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...