Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Κονσερβοκούτι vol.7


Βρισκόμαστε ήδη 11 μήνες μετά τις εκλογές.Και μπορεί η ΕΡΤ να μην έχει αποκτήσει ακόμα πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, golden boys να πάνε και να έρχονται, το πρόβλημα των εκατοντάδων συμβασιούχων να παραμένει άλυτο όμως ο πολιτικός προιστάμενος για τα θέματα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, κ. Παύλος Γερουλάνος, φρόντισε ώστε η κ. Αφροδίτη Αλ Σαλέχ να αποκτήσει τη δική της εκπομπή στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ.
Αναλυτικότερα,  η πρώην ηθοποιός  ήταν μέχρι και πριν λίγες μέρες σύμβουλος του πρώην υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρου Βούγιασε σε θέματα μετανάστευσης.Με τη μετάθεση όμως του Βούγια σε θέση υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων  δεν θα είχε πλέον ρόλο στο υπουργείο.Την επόμενη κιόλας μέρα από τον ανασχηματισμό, όμως, ανέλαβε όπως αποφάσισε το ΔΣ της ΕΡΤ τη  δική της εκπομπή. Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. της ΕΡΤ αποφάσισε να εγκρίνει την προβολή 13 επεισοδίων της εκπομπής με τίτλο «Φυλές της Αθήνας» που θα παρουσιάζει η ευνοούμενη των υπουργών, πρώην ηθοποιός κυρία Αλ Σάλεχ. Με αυτό τον τρόπο δε θα μείνει ούτε μία ημέρα χωρίς δουλειά.Ολοι ικανοποιημένοι και κυρίως βολεμένοι.
Βολεμένοι εις βάρος αύτων που πληρώνουν μέσω του ανταποδοτικού τέλους της ΔΕΗ την κρατική τηλεόραση, η οποία εξακολουθεί, όπως και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, να λειτουργεί ως καταφύγιο ημετέρων! Να σημειωθεί ότι για την εκπομπή «Φυλές της Αθήνας» που θα παρουσιάζει η κυρία Αλ Σάλεχ έχει εγκριθεί το ποσό των 14.888 ευρώ πλέον ΦΠΑ ως κόστος ανά εκπομπή, ενώ η διάρκεια κάθε επεισοδίου θα είναι 45 λεπτά. Συνολικά το κόστος της εκπομπής θα ανέλθει στα 194.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.
Ετσι, αποτυπώνονται η διαιώνιση της νοοτροπίας των «δικών μας παιδιών», η αδυναμία σύγκρουσης με τις συντεχνίες και τα κατεστημένα, η απραξία, αλλά και η έλλειψη οράματος για τον κρατικό τηλεοπτικό φορέα. Να σημειωθεί ότι την κυρία Αλ Σάλεχ, πριν αναλάβει σύμβουλος για θέματα μετανάστευσης του κ. Βούγια, τη γνωρίσαμε με την ιδιότητα της ηθοποιού στις σειρές ''μεγάλης'' καλλιτεχνικής επιτυχίας όπως «Απαγορευμένη αγάπη», «Κόκκινος κύκλος», «Μια θέση στον ήλιο», «Θα σε δω στο πλοίο», αλλά και του μοντέλου σε αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο ανδρικό περιοδικό «Penthouse» απ όπου προέρχεται και η παραπάνω φωτοφραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...