Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Συγκέντρωση ενάντια στην επίσκεψη του ΥΠΕΞ του Ισραήλ Avidgor Lieberman

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ 12/1/11, 18.00

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ
Το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ στέλνει αυτή την Τετάρτη τον υπουργό εξωτερικών του, Avidgor Lieberman, για να συναντηθεί με τον υπουργό του κράτους-δολοφόνο της Ελλάδας, Γ. Παπανδρέου, και τον πρόεδρο της ελληνικής δημοκρατίας των ΜΑΤ-ασφαλιτών-εισαγγελέων, Κ. Παπούλια.
Στόχος, η σύσφιξη των σχέσεων Ελλάδας-Ισραήλ, η νέα ανάπτυξη οικονομικής-πολιτικής και στρατιωτικής συνεργασίας, το μοίρασμα των πετρελαίων και του φυσικού αερίου μαζί με τις βάρβαρες ιαχές του πολέμου.
Στόχος, οι νέες συνεργασίες των ιμπεριαλιστικών αποστολών, η επέκταση των τειχών σε Γάζα και Έβρο, η κοινή εκπαίδευση των πραιτοριανών της δημοκρατίας (τους) ενάντια στον εσωτερικό εχθρό και σε όσους απειλούν την ιμπεριαλιστική τους μοιρασιά και επέκταση.
Το Ισραήλ του σύγχρονου απαρτχάιντ των φυλακισμένων της Γάζας, των δολοφονημένων παιδιών με τις σφεντόνες της Ράφα, συναντά την Ελλάδα του απαρτχάιντ της Κερατέας και των γκέτο των μεταναστών, των εκατοντάδων χιλιάδων απολυμένων και ανέργων, των ΜΑΤ, των ομάδων ΔΙΑΣ και της αντιτρομοκρατικής.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ!

Καμιά συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Καλούμε όλες τις συλλογικότητες, τις οργανώσεις και τους αγωνιστές του εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος στη συγκέντρωση στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/01/2011, 6μμ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...