Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Υπουργός Αθλητισμού για 12 μέρες!

Προηγούμενο δεν έχει αυτό που συμβαίνει στις τάξεις της κυβέρνησης σχετικά με τις αρμοδιότητες για τον αθλητισμό. Όπως φαίνεται τα θέματα του αθλητισμού (επαγγελματικός και ομοσπονδίες) ενδέχεται να επιστρέψουν στον Υπουργείο Πολιτισμού, παρά το γεγονός ότι υπουργός και υφυπουργός Υγείας (Λοβέρδος, Αηδόνης) είχαν ήδη αναλάβει τα νέα τους καθήκοντα!
Απόλυτη σύγχυση. Μονάχα αυτός ο χαρακτηρισμός αρμόζει για τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με τα θέματα του αθλητισμού, τα οποία φαίνεται πως η πολιτική ηγεσία τα ‘χει πάρει στην πλάκα! Συγκεκριμένα, θεωρείται βέβαιο πως οι αρμοδιότητες του αθλητισμού επιστρέφουν στο Υπουργείο Πολιτισμού, με υπουργό τον Παύλο Γερουλάνο και υφυπουργό (με αρμοδιότητες στον αθλητισμό) τον Γιώργο Νικητιάδη.
Στο Υπουργείο Υγείας, Διατροφής και Άθλησης, θα «περάσει» κατά πάσα πιθανότητα η μαζική άθληση, με την οποία θα ασχολείται ο Χρήστος Αηδόνης. Εξάλλου, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, θα παραμείνει υπό τη σκέπη του Υπουργείο Πολιτισμού.
Και όλα αυτά, την ώρα που οι Λοβέρδος, Αηδόνης, είχαν ήδη παραλάβει τα «κλειδιά» του αθλητισμού, είχαν ήδη επισκεφτεί τη ΓΓΑ κάνοντας ανακοινώσεις στους εργαζομένους, έχοντας ήδη συναντηθεί με τον Πλατινί και κάνοντας δηλώσεις για τη διαιτησία και τη βία! Φοβερά πράγματα, τα οποία θα λάβουν επίσημη μορφή τις προσεχείς ημέρες, αλλά αποτελεί γεγονός πως το σχετικό προεδρικό διάταγμα έχει ήδη συνταχθεί και υπογραφεί.
Οργιάζουν, τέλος, οι φήμες, ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος απείλησε με παραίτηση μόλις έμαθε τα νέα, ενώ μαζί με τον Αηδόνη λέγεται πως αρνούνταν αρχικά να εγκαταλείψουν τη ΓΓΑ όπου είχαν ήδη εγκατασταθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...