Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Κονσερβοκούτι vol. 10

Κι όταν μιλήσει, τι θα πει;


''Δεν θα υποδείξω σε ένα πρωθυπουργό 5,5 ετών εάν και πότε πρέπει να μιλήσει", προσθέτοντας, ωστόσο, πως "τα ιστορικά πρόσωπα, όπως ένα τέως πρωθυπουργός, έχουν την ευθύνη να πουν  εάν και πότε θα αναφερθούν στα πεπραγμένα της κυβέρνησής τους". Αυτά δήλωσε ο Σαμαράς στη σημερινή συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ.
Λίγες μέρες νωρίτερα στην εξεταστική επιτροπή για το Βατοπέδι η Αικατερίνη Πελέκη,σύζυγος του του πρώην υπουργού Γ.Βουλγαράκη δήλωνε: «Προφανώς υπήρξε κεντρική πολιτική απόφαση που ελήφθη με ευθύνη του πρωθυπουργού και μεταβιβάστηκε στους υπουργούς από τους καθ' ύλην αρμόδιους. Εγώ ξέρω ότι οι άντρες φοράνε παντελόνια και αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, όπως τις αναλαμβάνω εγώ που δεν φοράω». Να θυμίσουμε οτι ο Βουλγαράκης είχε δηλώσει για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου το αλησμόνητο '' ο,τι είναι νόμιμο ,είναι και ήθικό '' στην προσπάθειά του να υπεραμυνθεί της θέσης του σε σχέση με την εμπλοκή του στην υπόθεση.
Καθώς όμως περνούν οι μέρες  και ο Καραμανλής δεν τοποθετείται με το ενδεχόμενο της κλήσης του στην εξεταστική επιτροπή να φαντάζει ολοένα και πιο πιθανό το ερώτημα παραμένει:
''Κι όταν μιλήσει, τι θα πει;''  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...