Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Κονσερβοκούτι vol.8

''Θεά'' ο Κακλαμάνης!




Τελικά ναι. Ο Ηλίας Ψινάκης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές, με τον συνδυασμό του Νικήτα του Δενδροφάγου. Ο δήμαρχος της Αθήνας αφού κατέστρεψε οποιαδήποτε πηγή πνεύμονα στην τσιμεντούπολη των Αθηνών ώστε να την κάνει πάρκινγκ αποφάσισε να μετατρέψει σε ριάλιτι και τα δημοτικά συμβούλια.


Ο γνωστός μάνατζερ διαφόρων επίδοξων τραγουδιστών και μοντέλων-πορνοστάρ   , πανελίστας ριάλιτι , εκφραστής της πιο χυδαίας μορφής της εγχώριας show-biz και αγαπημένο παιδί του ακροδεξιού Καρατζαφέρη θα διεκδικήσει την ψήφο των Αθηναίων. Η αποπολιτικοποίηση της πολιτικής, δηλαδή, στο απόγειό της. Αυτός μαζί με τον Πανίκα, τον Κικίλια και τον αρχηγό των ''Κενταύρων'' Μιχαλολιάκο θα δώσουν τον αντι-μνημονιακό ( εδώ γελάμε ) αγώνα για τον Αντώνη Σαμαρά.


Μάλιστα λέγεται ότι θα αναλάβει και χρέη αντιδημάρχου Πολιτισμού σε περίπτωση εκλογής του.Της φτηνής και έτοιμης προς λαική κατανάλωση υποκουλτούρας που τόσα χρόνια πρεσβεύει στην τηλεόραση.Ειδικά σε μια περίοδο που τα αποτελέσματα της κρίσης θα εντείνουν τη λαική δυσαρέσκει είναι βέβαιο πως ορισμένοι θα κάνουν τα πάντα για την αποχαύνωσή του.

Κα.Πα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...