Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ενάντια στο μνημόνιο - στην κυβέρνηση – ΕΕ & ΔΝΤ
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι ανοιχτές συνελεύσεις για τη συγκρότηση μιας αντικαπιταλιστικής μαχητικής κίνησης στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας. Η κίνηση έχει σαν στόχο την αγωνιστική παρέμβαση στα προβλήματα που ταλανίζουν την περιφέρεια, τη συμμετοχή και τη στήριξη των αγώνων του Εργατικού Κινήματος της περιφέρειας ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές που εφαρμόζονται. 
Σ’ αυτό το πλαίσιο αποφασίστηκε και η συμμετοχή  στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας του σχήματος υπό τον τίτλο «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή Στη Δυτική Μακεδονία», είναι ο Σπύρος Κωνσταντινίδης από την Πτολεμαΐδα, ελεύθερος επαγγελματίας,  αντιπεριφερειάρχες, είναι: Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, Κώστας Διαμαντίδης, Οδοντίατρος, Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, Χρήστος Βασιλόπουλος, Χημικός Μηχανικός, Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, Κώστας Καπέτης, εκπαιδευτικός, Περιφερεαική Ενότητα Φλώρινας Ντόρη Λούκρη, Αρχιτέκτων Μηχανικός.
Η παρουσίαση του συνδυασμού προγραμματίστηκε να γίνει στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης την Πέμπτη 7/10/2010 και ώρα 19.00 μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...