Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Αντικαπιταλιστική Ανατροπή

Πραγματοποιήθηκε  σήμερα η ανοιχτή Σύσκεψη για την παρέμβαση στην Περιφέρεια Αττικής. Κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε γνωστό ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει και συμβάλλει αποφασιστικά στην εκλογική μάχη.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωθηκε, η Κομμουνιστική Ανανέωση  δε θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο γιατί αγνοήθηκαν εντελώς οι θέσεις της όπως δήλωσε εκπρόσωπός της, αλλά στηρίζει θερμά. Η ΚΟ Ανασύνταξη  έδειξε την πρόθεση να συμμετέχει ενεργά στο εγχείρημα ζητώντας όμως οι αποφάσεις να μην παίρνονται στο επίπεδο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Τέλος τη στήριξη του σχήματος ανακοίνωσε  η εφημερίδα ''Εμπρός'' του Δ. Καζάκη.
Την εισήγηση έκανε ο Άγγελος Χάγιος , επικεφαλής του ψηφοδελτίου , ανακοινώνοντας και τα ονόματα των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών.
Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες είναι:
Γιάννης Σηφακάκης - κέντρο Αθήνας
Κώστας Παπαδάκης - Βόρεια Αθήνα
Σπύρος Δρίτσας - Νότια Αθήνα
Χρίστος Μπίστης - Δυτική Αθήνα
Νίκος Καββαδάς - Πειραιάς
Γιάννης Φελέκης - Νησιά
Δημήτρης Σαραφιανός - Ανατολική Αττική
Δημήτρης Γράψας - Δυτική Αττική


Στη συζήτηση τοποθετήθηκαν εκπρόσωποι των οργανώσεων: ΑΡΑΝ, ΣΕΚ, Οικολόγοι Εναλλακτικοί, ΑΡΑΣ, Κομμουνιστική Οργάνωση Ανασύνταξη, Κομμουνιστική Ανανέωση, ΟΚΔΕ Σπάρτακος, ΝΑΡ και ΕΚΚΕ .
Η εκδήλωση κατέληξε με την τοποθέτηση ότι ακόμα είναι υπό συζήτηση ο τίτλος, η διακήρυξη και οι υποψήφιοι και ότι θα δημιουργηθεί Συντονιστικό ενώ ο Α. Χάγιος  απολογήθηκε για την ανακοίνωση καθόδου πριν από τη σημερινή σύσκεψη λόγω του χρόνου που πίεζε.
Διαβάστε και τη σχετική  ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...