Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Κονσερβοκούτι vol. 3


Ο άνθρωπος  που ήρθε στο ποδόσφαιρο για να βάλει ριζοσπάστικο και αντικαπιταλιστίκο περιεχόμενο αποτελεί πλέον παρελθόν.Οι δυνάμεις της πολυμετοχικής αντεπανάστασης νίκησαν.Η σοσιαλιστική κυβέρνηση στον ΠΑΟ ανήκει πια στην ιστορία.

Βέβαια το απελευθερωτικό έργο του commandante Νίκου Κωνσταντόπουλου ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο. Τι κι αν η αριστοκρατική του φινέτσα προιόνιζε μια άλλη τύχη!Ο Παναθηναικός ανέκαθεν αποτελούσε την κατεξοχήν ομάδα της αστικής τάξης  στην Ελλάδα ενώ είχε να αντιμετωπίσει και τον πρόεδρο του ερασιτέχνη ΠΑΟ, γνωστό χουντικό, Μιχάλη Κίτσιο.
Ο αγώνας όμως συνεχίζεται...
Σε δυο μήνες θα έχουμε δημοτικές εκλογές. Κι αν ο ΣΥΝ φαίνεται οτι θα στηρίξει Μητρόπουλο για την περιφέρεια Αττικής  στο Δήμο της Αθηνας δεν ακόμα καταλήξει.
Και για να μην ξεχνιόμαστε...Είναι καταξιωμενος δικηγόρος,με θητεία σε υπουργική θέση (συγκυβέρνηση Τζαννετάκη),πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ,παρ ολίγον πρόεδρος της Δημοκρατίας καθώς τελευταία στιγμή επιλέχθηκε ο Παπούλιας και πλέον οπλαρχηγός της επαναστατικής κυβέρνησης του ΠΑΟ που ηττήθηκε.Και το κυριότερο; Ως γνήσιο τέκνο του ανανεωτικόυ ρεύματος ευρωπαιστής. Άλλωστε  στην εποχή του Μνημονίου και του ΔΝΤ  δεν είμαστε για πολλές ρήξεις.
Τ΄ακούς Αλέξη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...