Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

«Ο αριστερός διαιτητής μας στέρησε τρία γκολ»!


Με τον διαιτητή της αναμέτρησης Τσεζένα-Μίλα (2-0), τα είχε ο πρόεδρος των «ροσονέρι», Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Η ομάδα του Μιλάνου ηττήθηκε εκτός έδρας από τη νεοφώτιστη Τσεζένα, αλλά ο ισχυρός παράγοντας του ιταλικού ποδοσφαίρου δεν θέλησε να ασκήσει κριτική στην ομάδα του. Αντιθέτως τα έβαλε με τους «αριστερούς» όπως χαρακτήρισε διαιτητές, που σφυρίζουν την ομάδα του! Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό της Ιταλίας, ο ρέφερι του αγώνα αρνήθηκε τρία γκολ στη Μίλαν!
«Η Μίλαν χθες το βράδυ μας έκανε να πονέσουμε αλλά δεν έπαιξε άσχημα. Θα έλεγα ότι η Μίλαν συχνά συναντάει διαιτητές της αριστεράς», δήλωσε ο Μπερλουσκόνι και ανέφερε ότι ο ρέφερι του σαββατιάτικου αγώνα ,στέρησε τρία γκολ από την ομάδα του!
«Είπα φόρτσα Μίλαν αλλά τα πράγματα πήγαν άσχημα. Υπομονή, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο αν και πιστεύω ότι ο διαιτητής αρνήθηκε τρία γκολ στη Μίλαν»!
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπερλουσκόνι γίνεται συνδετικός κρίκος πολιτικής-ποδοσφαίρου. Στην Ιταλία μάλιστα, λέγεται πως ο πρόεδρος των «ροσονέρι» προχώρησε σε σπουδαίες μεταγραφές όπως αυτές των Ρομπίνιο και Ιμπραΐμοβιτς, για πολιτικούς σκοπούς. Ο ίδιος ο Ιταλός Πρωθυπουργός ωστόσο, αρνήθηκε το γεγονός, επισημαίνοντας ότι δεν θα υπάρξουν πρόωρες εκλογές.
Συν τοις άλλοις, λίγη ώρα αργότερα προέτρεπε κορίτσια της νεολαίας του κόμματός του να βρίσκουν πλούσιους άντρες ώστε να εξασφαλίσουν την οικονομική τους αποκατάσταση αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τον εκπαιδευτικό του ρόλο στην ιταλική κοινωνία... 
Η αλήθεια  πάντως είναι ότι ο  γραφικός Σίλβιο μας έκανε και πάλι να γελάσουμε.Τόσο που οι μικροί ήρωες της ελληνικής  πραγματικότητας (Καρατζαφέρης, Ψωμιάδης, Α.Γεωργιάδης) να ωχριούν μπροστά του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...