Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Μπουκοτάζ αλά ολλανδικά


Οι οπαδοί της Twente αναμένεται να μποϋκοτάρουν το ερχόμενο μάτς με τη Venlo, εκτός έδρας, αφού σύμφωνα με απόφαση της ομοσπονδίας, καθορίστηκαν απαράδεκτα μέτρα για την προσέγγιση των οπαδών της πρωταθλήτριας ομάδας, στην πόλη και στο γήπεδο.
Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας και επίσημα πλέον, αφού αναρτήθηκε ανακοίνωση στο site του συλλόγου, τα μέτρα που τέθηκαν, είναι όντως απαράδεκτα και αντιδημοκρατικά και για το λόγο αυτόν, δε θα παραστούν και αυτοί στον αγώνα, αφού θεωρούν ότι προσβάλεται ο κόσμος της ομάδας που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο γήπεδο.
Από την άλλη οι οπαδοί του Ajax φαίνεται να κερδίζουν - τουλάχιστον εκτός των εντυπώσεων - και την ουσιαστική μάχη, κατά των ακριβών εισιτηρίων, που έχει επιβάλλει η διοίκηση της ομάδας τους.
Οι οπαδοί του Ajax είχαν καταγγήλει επίσημα την τιμολογιακή πολιτική της ομάδας, η οποία επέβαλε ακριβά και δυσβάσταχτα για τον απλό οπαδό, εισιτήρια, ιυοθετώντας μάλιστα και τη λογική - που έγινε και στην Ελλάδα - της έκδοσης μίνι καρτών διαρκείας μόνο για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Οι αντιδράσεις έχουν προβληματίσει τους διοικούντες οι οποίοι πάνε να χάσουν τη μαρμίτα με το μέλι και αποφάσισαν να κατεβάσουν τις τιμές...

...και ο άγιος φοβέρα θέλει...
 
πηγή: football-blabla.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...