Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις “επιστολές- βόμβα” και την τρομοϋστερία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι εργαζόμενοι και η νεολαία δεν θα πέσουν στην παγίδα της νέας τρομοϋστερίας, που στήνει η κυβέρνηση και τα κυρίαρχα ΜΜΕ, ενόψει των εκλογών της Κυριακής.
Η «δημοκρατία δεν τρομοκρατείται» δήλωσε βαρύγδουπα ο Γιώργος Παπανδρέου, ο ίδιος πρωθυπουργός που προσπαθεί συστηματικά να τρομοκρατήσει τον λαό ώστε να αποδεχθεί τα άγρια αντιλαϊκά μέτρα, ενώ έχει μετατρέψει την αστική δημοκρατία σε θεραπαινίδα των επιταγών Τραπεζών και κεφαλαίου. Καμιά συναίνεση δεν μπορεί να υπάρχει με την πολιτική του Μνημονίου και της αντεργατικής επίθεσης, με τη νέα αστυνομοκρατία και την παραπέρα φαλκίδευση των δημοκρατικών ελευθεριών από τα νέα συστήματα παρακολούθησης και επιτήρησης.
Είναι προφανές ότι πρακτικές όπως η αποστολή «δεμάτων-βομβών» δεν έχουν καμία σχέση με το μαζικό λαϊκό κίνημα και την Αριστερά. Η κυβέρνηση, όμως, προσπαθεί με κάθε τρόπο να μετατοπίσει το κέντρο βάρους της συζήτησης και να χειραγωγήσει το πολιτικό κλίμα αντίθεσης στην πολιτική της, που αυξάνεται καθημερινά. Επιπλέον, είναι εμφανές ότι υπάρχει προσπάθεια να ξαναστηθεί θέμα «τρομοκρατίας» διεθνώς, τη στιγμή που η επίθεση του κεφαλαίου βρίσκει προσκόμματα σε πολλές χώρες της Ευρώπης και του κόσμου.
Ο αποπροσανατολισμός δεν θα τους σώσει! Η κυβέρνηση και οι υποστηριχτές της θα μαυριστούν από τον λαό και τους εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...