Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ούτε μία λέξη

από enet.gr  

Κανένα από τα δύο κυβερνητικά στελέχη (Γερουλάνος, Χυτήρης), που εποπτεύουν την ΟΠΑΠ Α.Ε. ο πρώτος και την ΕΡΤ ο δεύτερος, δεν αντέδρασε δημοσίως στην αποκάλυψη της «Ε» για τη διακοπή της συνεργασίας των δύο κρατικών φορέων σχετικά με τη μετάδοση των κληρώσεων των ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ.
Χθες έγινε η πρώτη μετάδοση από τον ΑΝΤ1, εγκαινιάζοντας έναν ετήσιο κύκλο που θα κοστίζει στην ΟΠΑΠ Α.Ε. δυόμισι εκατ. ευρώ έναντι 700.000 ευρώ που κόστιζε στην ΕΡΤ. Η κίνηση αυτή έγινε έπειτα από εισήγηση της διαφημιστικής εταιρείας που διαχειρίζεται την ΟΠΑΠ Α.Ε., με αιτιολογία τη χαμηλή τηλεθέαση της ΕΤ3 σε σχέση με του ΑΝΤ1.
Το γεγονός ότι πρόκειται για την ίδια εταιρεία που είχε αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ, την καμπάνια του υπουργείου Εσωτερικών για τις δημοτικές εκλογές και άλλα, θεωρείται απλή... σύμπτωση. Αλλά η ΕΡΤ, που δέχεται να εισπράττει τον οβολό κάθε φτωχού νοικοκυριού μέσω ΔΕΗ, πώς και δεν έχει αντιδράσει; Μάλλον λόγω του ότι θα πάρει χρήματα από τον ΟΠΑΠ ως χορηγία για αθλητικές εκπομπές.
Τρεις το λάδι, τρεις το ξίδι και όλοι ικανοποιημένοι...

Κ.ΚΥΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...