Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας

Eκδήλωση-συνέλευση οργανώνει τη Δευτέρα 11 Οκτώβρη στις 7μμ στο Θέατρο Αθηνά, Πατησίων και Δεριγνύ 10 η «Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας». Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο επικεφαλής της κίνησης Πέτρος Κωσταντίνου, ενώ θα χαιρετήσουν υποψήφιοι αγωνιστές του ψηφοδελτίου, ο επικεφαλής για την περιφέρεια Αγγελος Χάγιος και θα συζητηθεί η οργάνωση της δράσης το επόμενο διάστημα.
Πάνω από 150 άτομα συμμετείχαν την Τρίτη 21 Σεπτέμβρη στην Ανοικτή Σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν τα μέλη και οι φίλοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από το Δήμο της Αθήνας, όπου προτάθηκε ομόφωνα το όνομα της αντικαπιταλιστικής Δημοτικής Κίνησης και ο υποψήφιος Δήμαρχος.
«Απευθυνόμαστε σε κάθε αγωνιστή και αγωνίστρια που βρέθηκε στους απεργιακούς αγώνες ενάντια στο σφαγείο κυβέρνησης- ΔΝΤ-ΕΕ, στους αγώνες ενάντια στον Καλλικράτη και την εγκατάσταση του ΔΝΤ στους Δήμους, στους αγώνες για την υπεράσπιση των ελεύθερων χώρων από την βουλιμία του κεφαλαίου, στις κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση των μεταναστών από τις ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις, στους αγώνες για την υπεράσπιση της δημόσιας Παιδείας, της Υγείας και των Συγκοινωνιών, στους αγώνες για την υπεράσπιση των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Σύσκεψης.
«Στηρίζουμε με όλη μας την ψυχή»

''Στηρίζουμε τη συμμετοχή της κίνησης «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» στις εκλογές για το Δήμο της Αθήνας. Όχι μόνο γιατί ζούμε και δουλεύουμε σε αυτήν την πόλη, αλλά γιατί οι αγωνιστές που στηρίζουν αυτό το ψηφοδέλτιο μας έχουν βοηθήσει όλες τις κρίσιμες στιγμές. Στηρίζουμε με όλη μας την ψυχή, με όλη μας την καρδιά τον Πέτρο Κωσταντίνου για υποψήφιο δήμαρχο. Είναι ο άνθρωπος που πραγματικά ενδιαφέρεται για κάθε άνθρωπο, τρέχει για κάθε εργάτη που ζει σε αυτήν την πόλη, σε αυτή τη χώρα. Είτε μέρα, είτε νύχτα ο Πέτρος και η Κίνηση ενάντια στο Ρατσισμό είναι εκεί για να μας βοηθήσουν, γι΄ αυτό και η Πακιστανική Κοινότητα, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, θα τον στηρίξουμε.'' δήλωσε ο  Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος Πακιστανικής Κοινότητας στην Εργατική Αλληλεγγύη.

6 σχόλια:

  1. Ποιο είναι το blog (της κίνησης φαντάζομαι) που αναφέρεται κάτω κάτω στην αφίσα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εχω καταφερει να το αποκωδικοποιησω ακομα.Αν βρω ακρη θα το γραψω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://antarsiageitoniesathinas.blogspot.com/

    τα βιντεάκια με τα bmw-audi ασχολίαστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστω.Τα βιντεακια δεν καταλαβα τι ρολο παιζουν.Πρεπει να βγουν αμεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω ίσως είναι κεκτημένη ταχύτητα του ΣΕΚ από τα pop-up διαφημιστικά μπανεράκια στο sek-ist.gr ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πρωι πάντως το είχανε στρώσει.. Πάλι καλά ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...