Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

"Φτηνή" επίθεση και από το Μ-Λ ΚΚΕ σε ΝΑΡ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ

διαγωνίως : ΑΝΤΑΡΣΥΑ-σαν «καρακάξα» ό,τι γυαλίζει το μαζεύει στο πολιτικό οπλοστάσιό της

Oι φαεινές ιδέες είναι σαν τα πεφτάστερα. Εντυπωσιάζουν πολύ, αλλά κρατάνε λίγο. Oρισμένοι τούρμπο αντικαπιταλιστές έχουν εθιστεί στο να παράγουν φαεινές ιδέες. Αίφνης, το 1997 σκέφτηκαν ότι «πρέπει να φύγουμε από τα συνδικάτα» και να φτιάξουμε κόκκινα και επαναστατικά. Συστήσαμε στην ταξική πτέρυγα να σοβαρευτεί και να περιμένει. Δικαιωθήκαμε. Λίγο αργότερα οι φαεινοί ανακάλυψαν ότι ο ιμπεριαλισμός τέλειωσε και τη θέση του πήρε ο «ολοκληρωτικός καπιταλισμός». Τους συστήσαμε να διαβάσουν τον Λένιν. Αργότερα φαγώθηκαν με την παγκοσμιοποίηση, βρήκαν την ισχυρή -τάχα- Ελλάδα και εξόρκισαν την εξάρτηση, πρόσθεσαν στην ισχυρή Ελλάδα του Σημίτη (άνθρωπο που βρήκαν να πιστέψουν !! ) την «ιμπεριαλιστική». Κάθε φάση και δύο φαεινές ιδέες. 
Τελευταία σύλληψή τους είναι η διαγραφή του χρέους που θα λύσει το πρόβλημα της εξάρτησης. Από δίπλα κρατικοποιήσεις τραπεζών, εργατικός έλεγχος, «δεν πληρώνω» και ό,τι άλλο γεννάει η μικροαστική φούρια. O λόγος μας είναι για το ΝΑΡ και τώρα για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που σαν «καρακάξα» ό,τι γυαλίζει το μαζεύει στο πολιτικό οπλοστάσιό της.
Δικαίωμά της. Δεν θα μουτρώσουμε κιόλας γιατί καλοί αγωνιστές επηρεάζονται από αγωνιστικές κουταμάρες. Αλλά την κριτική μας θα την ασκήσουμε με όλη τη σφοδρότητα. Από φαεινές ιδέες άλλο τίποτα !!

πηγή: Εφημερίδα ΛΑΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

4 σχόλια:

  1. αναμενομενη η επιθεση του μλ ΚΚΕ....ας μην ξεχναμε οτι συμμετεχει και στην ΑΔΕΔΥ στηριζοντας τον Παπασπυρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NAI TO MΛ ΚΚΕ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΜΛ ΚΚΕ μας φταίει γιατί η κριτική του είναι κουτσομπολιό (δεν υπάρχει κείμενο του ΝΑΡ που καλεί σε έξοδο από τα συνδικάτα) και στερείται πολιτικής ουσίας. Οι σύντροφοι του ΜΛ έχουν γίνει ουρά του ΚΚΕ (βλ. θέμα του χρέους, του σοσιαλισμού, της ιστορίας του ΚΚΕ). Τους χωρίζει μόνο η λογική του μαγαζιού που χαρακτηρίζει το ΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ 'ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ' ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ.ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...