Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ανακοίνωση ΝΑΡ για την πρόκληση Μιχαλολιάκου

Πρόκληση των χιτλερικών μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Αθήνας! 

st_5_syrmatoplegma.gifΟ ναζιστικός χαιρετισμός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθήνας και η δήλωσή του ότι θα επαναλάβει φασιστικές αντισυγκεντρώσεις, η παρουσία του μέσα στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου με οπλοφόρους-μπράβους αποκάλυψε το ανοιχτό φασιστικό χαραχτήρα της δήθεν «πολιτικής» παρουσίας της νεοναζιστικής οργάνωσης. Η τελευταία φορά που υπήρξε ναζιστικός χαιρετισμός σε Δημοτικό Συμβούλιο ήταν τα χρόνια της χιτλερικής κατοχής της Ελλάδας.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική κίνηση της αντικαπιταλιστικής αριστεράς «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας»: «Καλούμε τους δημότες της Αθήνας, τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους ανθρώπους των  Γραμμάτων και των Τεχνών, να υψώσουν το ανάστημα τους και να  βάλουν τέλος στις φασιστικές προκλήσεις της Χρυσής Αυγής. Το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο χρειάζεται να πάρει ξεκάθαρα μια τέτοια θέση που εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία του λαού της  Αθήνας.»
Ο αγώνας ενάντια στα μέτρα του Μνημονίου, για να μη απολυθεί κανένας συμβασιούχους, για να σώσουμε τις κοινωνικές υπηρεσίες για όλους, ντόπιους και μετανάστες έχει αποφασιστική σημασία για να μπλοκάρουμε το σφαγείο ου Καλλικράτη. Δεν χωράνε λοιπόν  εκείνοι που επιδιώκουν τη ρατσιστική διάσπαση των εργαζόμενων για να περάσουν έτσι οι επιθέσεις της κυβέρνησης και να επιβάλουν το Μνημόνιο κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ. Η συνεργασία της κυβέρνησης και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για να περάσουν τα ρατσιστικά μέτρα του φράχτη και των στρατοπέδων συγκέντρωσης είναι μια πρόκληση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...