Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Δελτίο Τύπου της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής για τους συμβασιούχους

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ο περιφερειακός σύμβουλος Άγγελος Χάγιος και αντιπροσωπεία της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική παραβρέθηκαν την Πέμπτη 20-1 στην κινητοποίηση των συμβασιούχων έξω από τον Άρειο Πάγο για να εκφράσουν τη συμπαράσταση της περιφερειακής κίνησης στον δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους και όλες.
Η μεγάλη συμμετοχή των συμβασιούχων, ωρομίσθιων, STAGE και εργαζόμενων με κάθε είδους ελαστικές εργασιακές σχέσεις στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα και τους ΟΤΑ στη σημερινή κινητοποίηση, δείχνει την αγωνία των συμβασιούχων τους οποίους απειλεί, μετά από χρόνια ομηρείας, το φάσμα της οριστικής ανεργίας.
Ο Άγγελος Χάγιος ανέφερε τα εξής:  «Ο αγώνας που δίνετε δεν είναι δικαστικός. Είναι πρωτίστως πολιτικός. Η τελική του έκβαση δεν εξαρτάται από τις όποιες αποφάσεις των δικαστηρίων, αλλά από την ίδια τη δυναμική του κινήματος των συμβασιούχων και ελαστικά εργαζόμενων. Μαζί με όλους τους μαχόμενους κλάδους εργαζομένων στις συγκοινωνίες, τις ΔΕΚΟ, στους ΟΤΑ, στον ιδιωτικό τομέα, να παλέψουμε ενάντια στο αντεργατικό πραξικόπημα κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, στις πολιτικές των περικοπών και του Μνημονίου, ενάντια στις χιλιάδες απολύσεις από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, με ένα εργατικό κίνημα που θα επιβάλλει την ανατροπή του Μνημονίου και της αντεργατικής πολιτικής, την ανατροπή αυτής της κυβέρνησης και κάθε επίδοξου διαχειριστή της ίδιας πολιτικής". 

Το γραφείο τύπου της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...