Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Μαζική εξόρμηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Πλατεία Αττικής



Όλοι στο Συλλαλητήριο το Σάββατο 15/1 στις 2.00 μ.μ. στα Προπύλαια 
 
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πραγματοποίησε το απόγευμα της 11ης Γενάρη μια μεγάλη πολιτική εξόρμηση στο σταθμό της Αττικής με τη συμμετοχή δεκάδων εργαζομένων, φοιτητών και πολιτικών προσφύγων από το Ιράν. Μοιράστηκαν χιλιάδες προκηρύξεις αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζόμενων στη συγκοινωνία, ενάντια στα σχέδια διάλυσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς απ την κυβέρνηση, καθώς και πλούσιο υλικό (προκηρύξεις και φυλλάδια) με το κάλεσμα για το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο του Σαββάτου 15 Γενάρη και την συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα. Μοιράστηκε επίσης η καταγγελία της κίνησης ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ των φασιστικών επιθέσεων των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής την προηγούμενη βδομάδα στην Πλατεία Αττικής.
Η εξόρμηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συνάντησε ενθουσιώδη υποδοχή από τον κόσμο. Ήταν ένα σαφές μήνυμα της αποδοχής και ανταπόκρισης που έχει η μαχόμενη αντικαπιταλιστική Αριστερά που πρωτοστατεί στην στήριξη των εργατικών αγώνων κατά του Μνημόνιου, ενάντια στις προκλητικές επιθέσεις του Πάγκαλου που έχει αναλάβει εργολαβικά την επίθεση σε βάρος των εργαζόμενων και τον αποπροσανατολισμό με τη ρατσιστική υστερία των νέων μέτρων της κυβέρνησης με το φράχτη στον Έβρο και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Στο τέλος της ενημερωτικής εξόρμησης εμφανίστηκε μια ομάδα ολιγάριθμων νεοναζί της Χρυσής Αυγής η οποία μπροστά στη ανταπόκριση που είχε η παρέμβαση στη περιοχή αλλά και την μαζικότητά της αποχώρησε.
Καλούμε σε κοινή δράση την Αριστερά και τις μαχόμενες δυνάμεις του εργατικού κινήματος για να χτίσουμε τη δύναμη της αντικαπιταλιστικής ανατροπής της επίθεσης κυβέρνησης – ΕΕ - ΔΝΤ. Για τη διαγραφή του χρέους ώστε να βρεθούν τα λεφτά για να γίνει η ζωή στις φτωχογειτονιές ανθρώπινη. Για να απομονώσουμε τους φασίστες. Η επιτυχία του αντιρατσιστικού αντιφασιστικού συλλαλητηρίου το Σάββατο 15 Γενάρη με συγκέντρωση στα Προπύλαια 2.00 μμ και συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα στις 4.00 μμ θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα σε αυτή την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...