Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΔΡΑ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΟΒΟΣΚΟ!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα «αποστρατεύεται ο κυβερνήτης του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS Enterprise μετά την αποκάλυψη ότι έπαιρνε μέρος, σκηνοθετούσε και γύριζε ταινίες με ανήθικο περιεχόμενο. Μέλη του πληρώματος εμφανίζονται γυμνοί ή και ντυμένοι με γυναικεία ρούχα, να αυνανίζονται, να κάνουν μπάνιο μαζί γυμνοί και να υπόκεινται σε δήθεν πρωκτοσκοπήσεις.
Ο 49χρονος Capt Owen Honors, πρώην πιλότος Top Gun, υποστήριξε στην απολογία του πως γνώριζε πως υπήρχαν αντιδράσεις για το περιεχόμενο των ταινιών αλλά κανείς δεν είχε τα @@ να του τα πει αυτοπροσώπως.
Το πολεμικό ναυτικό υποστηρίζει ότι η ηγεσία πρέπει να κυβερνά δίνοντας το παράδειγμα αλλά στο facebook δημιουργήθηκε κίνημα υποστήριξης του κυβερνήτη. Υφιστάμενοί του δηλώνουν πως οι ταινίες βοηθούσαν στην τη χαλάρωση του πληρώματος και την ανύψωση του ηθικού».
Eπιβεβαιώνεται ξανά η λαϊκή ρήση ότι «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι» και αποκαλύπτεται η ποιότητα των Μισθοφόρων που έχουν αναλάβει να μεταδώσουν-με επεμβάσεις και ιμπεριαλιστική κατοχή-τις ιδέες της Δυτικής Αστικής Δημοκρατίας.
Οι Μισθοφόροι των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, κουρασμένοι και «μπαφιασμένοι» από τις δολοφονικές τους αποστολές, τις συνήθεις εκατόμβες αθώων θυμάτων που γλαφυρά από την στρατευμένη προπαγάνδα των ενσωματωμένων δημοσιογράφων και των γραφείων τύπου ονομάζονται «παράπλευρες απώλειες», πρέπει να ξεσπάσουν.
Έ, κάνουν κανένα τσιγάρο, γυρνάνε καμιά τσόντα, βάζουν λιγουλάκι χέρι ο ένας στον άλλο!
Για να περάσει η ώρα.
Το δημοσίευμα ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις καταγγελίες που αναφέρουν εκτίναξη των περιστατικών βιασμών σε μέλη των εκστρατευτικών σωμάτων, γυναικών αλλά και ανδρών Μισθοφόρων, από συναδέλφους τους.
Άθλιες ψηφίδες ενός μακάβριου και απάνθρωπου σκηνικού που συνιστά η δράση του Παγκόσμιου Χωροφύλακα ΝΑΤΟ, η «Συμμορία των Προθύμων» και οι «Ανθρωπιστικοί πόλεμοι».
Αν οι Μισθοφόροι κάνουν αυτά τα εγκλήματα εις βάρος των συναδέλφων τους πώς να μην δολοφονήσουν, βασανίσουν, βιάσουν και καννιβαλίσουν εις βάρος των κατεχόμενων λαών σε Βαλκάνια και Ιράκ, Αφρική και Αφγανιστάν.
Υ.Γ. Οι άνδρες των αεροπλανοφόρων έχουν δεχτεί πολλάκις τη «φιλοξενία» των επιχειρηματιών σε Κρήτη και Δωδεκάνησα, επιβεβαιώνοντας ότι «για το δολάριο τα κάνεις όλα»!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...