Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η προεκλογική συγκέντρωση στο Ηράκλειο

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Τρίτη 2 Νοέμβρη η συγκέντρωση της Αντικαπιταλιστικής Αριστερής Παρέμβασης στο Ηράκλειο με συμμετοχή περισσότερων από 100 φίλων της κίνησης. Μπορείτε να δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την συγκέντρωση.









Παράλληλα χθες Τετάρτη 3 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου. 
Εκεί, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στο Νομό Ρεθύμνου κ. Σπύρος Αντωνογιωργάκης, τόνισε σε δηλώσεις του πως «ο κόσμος θα πρέπει να μας στηρίξει έτσι ώστε από την επομένη των εκλογών να μπορέσουμε να συγκρουστούμε πιο δυναμικά με τις πολιτικές της φτώχειας, της ανεργίας, της ύφεσης και του ρατσισμού», προσθέτοντας πως στόχος τους είναι η διαγραφή του χρέους και η πληρωμή της κρίσης από τους καπιταλιστές και τους τραπεζίτες.
«Διεκδικούμε την περιφέρεια Κρήτης για να δώσουμε τη μάχη για την προστασία των συμφερόντων του Κρητικού λαού και του περιβάλλοντος ενάντια στις περικοπές του Καλλικράτη και την απληστία του κεφαλαίου» συμπλήρωσε ο ίδιος, καλώντας τον κόσμο να «μαυρίσει» τα κόμματα που στηρίζουν τα μέτρα και να δώσει έμφαση στην αντικαπιταλιστική προοπτική, συμμετέχοντας μαζικά στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...