Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στη Μακεδονία


Την Πέμπτη 4/11/10 και ώρα 7μμ στην Καμάρα θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση των συνδυασμών που στηρίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας "Αντικαπιταλιστική Αριστερά-Ανταρσία σε κυβέρνηση, Ε.Ε., ΔΝΤ και Καλλικράτη" και για το δήμο Θεσσαλονίκης, "Θεσσαλονίκη της Ανατροπής κυβέρνησης, Ε.Ε., ΔΝΤ και Καλλικράτη". Θα μιλήσουν οι επικεφαλής των συνδυασμών Γιάννης Κούτρας και Ζήσης Κλεισιάρης και θα χαιρετίσουν υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες και σύμβουλοι.
Οι δύο κινήσεις θεωρούν ότι το διακαναλικό μήνυμα του Γ. Παπανδρέου αποδεικνύει περίτρανα ότι η καταψήφιση των συνδυασμών που στηρίζει η κυβέρνηση, η ΝΔ και το ΛΑΟΣ αξίζει να γίνει μαζικά και μάλιστα με τον πιο αποφασιστικό και ξεκάθαρο τρόπο: με την υπερψήφιση των συνδυασμών που στηρίζουν ένα εργατικό πρόγραμμα απάντησης στην κρίση.
Με προμετωπίδα την ανάγκη στάσης πληρωμών και διαγραφή του ληστρικού δημόσιου χρέους, τη ρήξη με το ευρώ και την ΕΕ, την κοινωνικοποίηση των τραπεζών με εργατικό έλεγχο, την αύξηση των μισθών, την απαγόρευση των απολύσεων, την προστασία των ελεύθερων χώρων, του δασικού και δημόσιου πλούτου και του περιβάλλοντος και την ποιοτική δημόσια – δωρεάν παιδεία, υγεία και πρόνοια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...