Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Aπαλλάχθηκε ο ακροδεξιός Εύελπις από το πειθαρχικό της Σχολής: Τώρα επιτρέπεται να απαγγέλλει τον ύμνο της Χούντας και να βασανίζει ανενόχλητος!

Τέσσερις ολόκληρες μέρες χρειάστηκε το Πειθαρχικό της Σχολής, καθώς συνεδρίαζε από  την Τρίτη έως την Παρασκευή, για να αθωώσει τον ακροδεξιό τραμπούκο Εύελπι που πρόσβαλλε βάναυσα την ιστορική μνήμη του λαού μας και αποκάλυψε με τις αλητείες του στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και στην επέτειο του Πολυτεχνείου ότι ο κοινοβουλευτικός ολοκληρωτισμός ξέρει να προστατεύει τους πραιτοριανούς του.

Ο νέος ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος αναγορεύεται σε Προστάτη Άγγελο επικίνδυνων ακροδεξιών τραμπούκων αφού η αθώωση του αχαρακτήριστου Εύελπι και της συμμορίας του στην Σχολή Ευελπίδων, έπεται της αθώωσης των ακροδεξιών ΟΥΚάδων που φώναζαν εμετικά συνθήματα μαζί με μέλη της Χρυσής Αυγής στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.


Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Εύελπις έτυχε της υπεράσπισης του αφάν κατέ της κοινωνίας μας:  δύο καθηγητές της Σχολής  Ευελπίδων, που δεν ξέρουν και δεν άκουσαν τίποτε για το εμετικό κλίμα που επικρατεί στην Σχολή, τέσσερις απόστρατοι στρατηγοί κι ένας ιερέας!

Με 3-2 ψήφους απαλλάχθηκε ο Εύελπις! Θυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή είχαμε επισημάνει ότι τα πραγματικά γεγονότα με τους ακροδεξιούς Ευέλπιδες είχε εκμεταλλευτεί πολιτικά ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος, δίνοντας ξεχωριστή προβολή σε συνεργασία με την ΕΥΠ και το αμαρτωλό δημοσιογραφικό συγκρότημα. Επί της ουσίας ο Δ.Αβραμόπουλος συνεχίζει με προσεκτικούς χειρισμούς την πολιτική Μπεγλίτη. Η προβολή του κινδύνου στρατιωτικού πραξικοπήματος   που προέβαλε ο πρώην ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτης έγινε αντικείμενο προπαγάνδας από τον νέο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλο που ακολουθεί πιστά τα σχέδια αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων του προκατόχου του.

Αφού ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος έκοψε τη φόρα των στρατιωτικών για αυτοτελή παρέμβαση και προβολή διεκδικήσεων, αφού νομιμοποίησε τη μαζική σφαγή των ανώτατων αξιωματικών του προκατόχου του, τώρα έρχεται να βάλει "κάτω από τις φτερούγες του" τους στρατιωτικούς. Μετά δηλαδή τις περικοπές σε μισθούς και ασφαλιστικά δικαιώματα, τις αλλαγές στην εξέλιξη και το ρόλο τους, που συνοδεύτηκε από συστηματική λασπολογία πολιτειακών φορέων εξουσίας αλλά και δημοσιογράφους γνωστά τσιράκια του εκάστοτε ΥΕΘΑ, έρχεται η ώρα της ενσωμάτωσης. Τους αφήνει εκτός ενιαίου μισθολογίου, δεσμεύεται ότι δε θα τους απολύσει και προτάσσει τα στήθια του προ της Τρόικας «στα μέτρα που έχουν από κοινού συμφωνήσει», προχωρά τα μέτρα πολεμικής αναβάθμισης και τους εξοπλισμούς.

Με την ατιμωρησία των προσώπων κατοχυρώνεται η ατιμωρησία των πράξεων και της αντιδραστικής λειτουργίας της Ευελπίδων! Των αποκρουστικών πολιτικών στόχων, της εθνικιστικής προπαγάνδας στην Σχολή Ευελπίδων και σε όλες τις μονάδες,  η μισαλλοδοξία, ο ρατσισμός, η κατασκευή μιλιταριστών που βλέπουν τους γειτονικούς λαούς ως υπάνθρωπους και το λαό μας ως εσωτερικό εχθρό που προετοιμάζονται να συντρίψουν!

Εμείς προειδοποιούμε τον εργαζόμενο λαό μας ότι πλέον μπαίνουμε σε μια φάση επικίνδυνης κλιμάκωσης πολεμικής και κατασταλτικής που το αστικό σύστημα εξουσίας αποφασίζει να εγκολπωθεί ξανά τους στρατιωτικούς για να τους χρησιμοποιήσει ως αιχμή του δόρατος του σύγχρονου μιλιταρισμού, του πολεμικού τυχοδιωκτισμού που εμπεριέχεται  στον ελληνοτουρκικό ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό για την κυριαρχία στην Ανατολική Μεσόγειο και στην ένταση της συμμετοχής των Ενόπλων Δυνάμεων  στις νέες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...