Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Παρέλαση 25η Μαρτίου με προσκλήσεις για να αποφύγουν λαϊκές αντιδράσεις!

Η «Λαοπρόβλητη» κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ, σύμφωνα με τα γκάλοπ, των οποίων κανείς φυσικά δεν αμφισβητεί την εγκυρότητα και ο πρωθυπουργός - υπάλληλος των τραπεζών, που η συντριπτική πλειοψηφία επιθυμεί να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το-εθνοσωτήριο έργο του, πάλι σύμφωνα με τα γκάλοπ, αποφάσισε τον εκσυγχρονισμό της χώρας και στο επίπεδο των παρελάσεων.
Τέρμα πια στις άναρχες διαδικασίες και στην εθελοντική συμμετοχή.
Πλέον θα γίνουν και σε αυτό το επίπεδο οι απαραίτητες τομές, όπως αρέσκεται να λέει ο υπουργός λαϊκής χρεωκοπίας Ευ.Βενιζέλος.
Σύμφωνα με την αρθρογραφία, τα όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη την 28η Οκτωβρίου φαίνεται ότι πόνεσαν πολύ και τώρα η κυβέρνηση Παπαδήμου παίρνει τα μέτρα της!!! 
Εξάλλου, δεν περνά μέρα που οι πολιτικοί των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ να μην γεύονται την λαϊκή οργή, ανεξάρτητα τον αριθμό των Ματατζήδων και των μπράβων που κινητοποιούν. 

Με έγγραφό της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης, δύο μήνες πριν από τη παρέλαση (!) καθορίζονται πόσα και ποια άτομα θα βρεθούν στη παρέλαση! Οκτακόσια άτομα με ονομαστικές (!!!) προσκλήσεις θα κάθονται απέναντι από την εξέδρα των επισήμων!
Με κατεπείγουσα διαταγή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), σχεδιάζεται προστατευτική ανθρώπινη ασπίδα 800 αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων με τις οικογένειες τους.
Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ! Πρόκειται για ένα ακραίο αστυνομικό μέτρο πλήρως εναρμονισμένο με τον σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό! Ένα μέτρο που έρχεται να θυμίσει στους παλαιότερους τις Γιορτές της Χούντας των Συνταγματαρχών και να μετατρέψει τις παρελάσεις σε μιλιταριστικό θέαμα, σε ένα μιλιταριστικό ακροατήριο πλήρως ελεγμένο, σε ένα περιβάλλον ακραίας αστυνομικής βίας και ελέγχου!
Το έγγραφο με ημερομηνία 20 Δεκεμβρίου 2011 εστάλη από τη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας της ΑΣΔΥΣ προς τους άμεσα ενδιαφερομένους, δηλαδή Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, ΓΕΕΘΑ, ΓΔΑΕΕ, ΓΕΣ, ΓΕΑ, Πυροσβεστικό Σώμα κ.λπ. Διαβάστε τι γράφει: 
1. Οι προσκλήσεις θα είναι ονομαστικές και οι κάτοχοι τους θα παρακολουθήσουν την παρέλαση όρθιοι σε ειδικό χώρο απέναντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη. 
2. Για την παραλαβή των προσκλήσεων (16 έως 23 Μαρτίου 2012), που θα είναι ονομαστικές, θα πρέπει να αναφέρονται οπωσδήποτε στην αποστολή των αποδεικτικών στοιχείων ονοματεπώνυμο ενδιαφερομένων καθώς και η σχέση που έχουν μεταξύ τους (στέλεχος υπηρεσίας, σύζυγος, τέκνο μέλους κ.λπ.). Δηλαδή κανονικό φακέλωμα.
3. Η είσοδος στον συγκεκριμένο περιφραγμένο χώρο για την παρακολούθηση της παρέλασης θα πραγματοποιείται από καθορισμένο σημείο (σαν πόρτα μπαρ ή νυχτερινού καταστήματος δηλαδή). Εκεί άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «θα ελέγχουν την είσοδο, με αντιπαραβολή πρόσκλησης - Δελτίου Ταυτότητας - και ονομαστική κατάσταση ΑΣΔΥΣ», όπως αναφέρεται επακριβώς στο εν λόγω έγγραφο.
4. Οι αποδέκτες των προσκλήσεων παρακαλούνται να αναφέρουν στην ΑΣΔΥΣ ως τις 2 Μαρτίου 2012 τον αριθμό των προσκλήσεων που επιθυμούν, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και τα ονοματεπώνυμα αυτών που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση καθώς και τη σχέση τους με την υπηρεσία (βαθμός, μονάδα όπου ανήκει, σύζυγος, τέκνο στελέχους ή μόνιμου υπαλλήλου κ.λπ.).
Νομίζουμε ότι πλέον γίνεται σε όλους συνείδηση ότι οι μέρες της πραξικοπηματικής κυβέρνησης Παπαδήμου λιγοστεύουν.
Καθώς όμως η κοινωνική λεηλασία γενικεύεται, η εκμετάλλευση-καταπίεση της εργατικής τάξης και της νεολαίας απογειώνεται, ο κόσμος της εργασίας συνειδητοποιεί ότι πλέον υπάρχει μόνο ο δρόμος της εξέγερσης.
Τα ακραία αστυνομικά μέτρα ολοκληρωτικού χαρακτήρα αποδεικνύουν ότι και ο ταξικός αντίπαλος το γνωρίζει καλά.
Η ώρα της γενικευμένης κοινωνικής σύγκρουσης πλησιάζει..

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
Diktiospartakos.blogspot.com 

1 σχόλιο:

  1. Μην τρελενεστε! Είναι άλλη μια κίνηση για τη σωτηρία της χώρας:

    http://2310net.wordpress.com/2012/01/16/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-25%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AF/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...