Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Στην εποχή του ΔΝΤ και της Τρόικας οι πολυεθνικές και τα μεγάλα αφεντικά του εμπορίου θέλουν να τσακίσουν κάθε εργατική κατάκτηση και να μαζέψουν τους τζίρους της αγοράς διαλύοντας τους μικρομεσαίους. Η παράνομή απόφαση που έβγαλε ο υπάλληλός τους Γ. Σγουρός κομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ και νομάρχης Αττικής σε συνεργασία με τον Π. Καρελλά πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου και επαγγελματία συνδικαλιστή και κομματόσκυλο της ΝΔ αυτούς τους στόχους και αυτά τα συμφέροντα εξυπηρετεί.

ΚΑΤΩ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Εργαζόμενοι-ες στο εμπόριο

ΚΑΝΕΝΑΣ στις 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ στη ΔΟΥΛΕΙΑ

Τόσα χρόνια στο όνομα της αγοράς διαλύουν τις ζωές μας. Σήμερα, αυτό το ζούμε πιο έντονα από ποτέ.Καιρός να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο και να αντιμετωπίσουμε το φόβο. Όλοι-ες στην απεργία και στις συγκεντρώσεις που θα επιβάλλουν το κλείσιμο των μαγαζιών.
ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ, ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ

Εργαζόμενοι-ες, άνεργοι-ες,

ΚΑΝΕΝΑΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ στην ΑΓΟΡΑ.

Το χτύπημα της Κυριακάτικης αργίας σήμερα γίνεται στους χώρους του εμπορίου. Αύριο θα απλωθεί παντού. Μην συμπεριφέρεσαι όπως θέλουν τα αφεντικά, σαν πελάτης. Σκέψου σαν εργάτης. Αυτοί που κλέβουν τον δικό σου μισθό ή σύνταξη, αυτοί που σε εκβιάζουν και σε απολύουν είναι οι ίδιοι που θέλουν να καταργήσουν την Κυριακάτική αργία.

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ. ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
Ο Σύλλογός μας συμμετέχει στην 24-ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας και στις κινητοποιήσεις των σωματείων στο εμπόριο. Κανένα κατάστημα ανοιχτό-κανένας εργαζόμενος στη δουλειά!

συγκέντρωση: 9.00 π.μ. στο Σύνταγμα (γωνία Καραγεώργη Σερβίας) 

Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...