Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Νέα προσπάθεια τρομοκράτησης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Ανέμενε κανείς ότι μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών των συναδέλφων από μονάδα της Λήμνου που έμειναν χωρίς έξοδο πάνω από 100 μέρες συνεχόμενα, ένα ασυνήθιστο ρεκόρ ακόμη και για τα δεδομένα του Ελληνικού Στρατού, θα υπήρχε η στοιχειώδη ευαισθητοποίηση: του διοικητή  αντισυνταγματάρχη Σπαρή, που αναγνωρίζοντας τα προβλήματα κακοδιοίκησης θα έπαιρνε μέτρα και του Α/ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Κ. Ζιαζιά, που θα διερευνούσε την υπόθεση, ελέγχοντας το διοικητή.

Αντιδράσεις μιας ευνομούμενης κοινωνίας, όπου ο ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλος θα ενδιαφέρονταν για την εφαρμογή νόμων-Στρατιωτικού Κανονισμού - διαταγών θα νοιάζονταν για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των φαντάρων. Ψιλά γράμματα βεβαίως για την πραξικοπηματική συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ που ασκεί με τον πλέον βίαιο τρόπο μια ακραία ταξική πολιτική. 
Απάντηση τους η προσπάθεια τρομοκράτησης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, της συλλογικότητας των συναδέλφων στρατιωτών που καθημερινά δίνει μάχες ενάντια στην αυθαιρεσία, την καταπίεση και την εθνικιστική τύφλωση, διεκδικώντας τη βελτίωση της χακί καθημερινότητας. Δικηγορικό γραφείο στο οποίο στράφηκε ο Αντισυνταγματάρχης Σπαρής πληροφόρησε την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ότι ο εν λόγω διοικητής πρόκειται να στραφεί νομικά ενάντια μας γιατί δημοσιοποιήσαμε το όνομα του!
Η κίνηση αυτή είναι αποκαλυπτική: ο εν λόγω διοικητής αποδεικνύει ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι η καριέρα του, που θεωρεί ότι πλήττεται από την σύνδεση του ονόματος του με τις ακραίες καταστάσεις που βιώνουν οι φαντάροι στη Λήμνο. Το ΓΕΣ, από το οποίο υποχρεούται να πάρει άδεια πριν προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση, καλύπτει το διοικητή και ενθαρρύνει την συνέχιση του τρόπου διοίκησης του, επιτρέποντας του να προχωρήσει νομικά και κατασταλτικά απέναντι μας. Ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις καταγγελίες μας. Έχει προηγηθεί το κλείσιμο του υπουργικού email, μηχανισμού ενημέρωσης του ΥΕΘΑ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό και οι οικογένειες τους. Και μας στέλνει ένα τρομοκρατικό μήνυμα, προβαίνοντας σε πολιτική δίωξη. 
Ουσιαστικά, διοικητής - ΓΕΣ - ΥΕΘΑ θέλουν να διαφυλάξουν τη διαδικασία κτηνώδους εργασιακής εκμετάλλευσης των στρατιωτών, επιδιώκοντας άμεσα την αύξηση της στρατιωτικής θητείας. 
Δε θα τους κάνουμε τη χάρη...

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...