Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

Αποδοκίμασαν τον Βενιζέλο στην τελετή ορκωμοσίας της κόρης του! (video)

DSC00369.preview.JPG
Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν σήμερα τον υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο φοιτητές της Νομικής κατά τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησης στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ . Μεταξύ των αποφοίτων και η κόρη του Ευάγγελου Βενιζέλου η οποία ... κατά τη διάρκεια των τελευταίων εκπαιδευτικών κινητοποίησεων του Σεπτεμβρίου μάζευε υπογραφές ενάντια στην κατάληψη. Τα συνθήματα όμως που κυριάρχησαν από την πλευρά των φοιτητών ήταν κατά του Μνημονίου και της πολιτικής λιτότητας που ασκεί η κυβέρνηση αλλά και πολλά άλλα που αναφέρονταν στο πανεπιστημιακό άσυλο και στον νέο νόμο πλαίσιο. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ EAAK ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη,  2 Δεκεμβρίου 2011

Έσπειραν ανέμους, θερίζουν θύελλες

Σήμερα, 2/12/2011, βρέθηκε στο χώρο του Α.Π.Θ. ο υπουργός Οικονομίας της λαομίσητης κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και μετέπειτα συγκυβέρνησης ΠΑ.ΣΟ.Κ-Ν.Δ.-ΛΑ.Ο.Σ., Βενιζέλος, στα πλαίσια της ορκωμοσίας του Τμήματος Νομικής.
Κατά τη διάρκεια της τελετής, μέλη φοιτητικών συλλόγων από διάφορα τμήματα παρενέβησαν και με πανό και συνθήματα απαίτησαν την αποχώρησή του. Η έκρηξη οργής και η έντονη αποδοκιμασία εναντίον του πολιτικού προσωπικού των Μνημονίων, της διάλυσης της Δημόσιας και Δωρεάν Παιδείας με την ψήφιση του νέου νόμου-πλαίσιο και της εξαθλίωσης όλης της κοινωνίας, σε κάθε εμφάνισή τους καθιστά σαφές ότι είναι ανεπιθύμητοι παντού και πως οι μέρες της ασυδοσίας τους είναι μετρημένες.
Ως Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση παλεύουμε, ώστε η δίκαιη αυτή οργή να μετατραπεί σε ρεύμα ανατροπής της αντιεκπαιδευτικής αναδιάρθρωσης και συνολικά της πολιτικής συγκυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ από  το φοιτητικό κίνημα μαζί με όλον τον αγωνιζόμενο λαό 

1 σχόλιο:

  1. Εντάξει, δεν έχω τίποτα θετικό να πω για τον Βενιζέλο, αλλά η οικογενειακή στιγμή (αποφοίτηση της κόρης του) είναι προσωπική και ιερή και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται έτσι. Συμφωνώ για τον πολιτικό Βενιζέλο, αλλά μη γινόμαστε απάνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...