Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Για τη συνδιοργάνωση συγκέντρωσης – πορείας κατά της ΕΕ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ

Τρίτη 20 Δεκέμβρη 2011 στις 18:00 στο ΕΚΑ,
Γ’ Σεπτεμβρίου 48 & Μάρνη
Είναι πλέον φανερό στον καθένα πως η ΕΕ έχει γίνει κυριολεκτικά ο πολιορκητικός κριός της καταιγιστικής αντιλαϊκής επίθεσης που δεχόμαστε. Η «Πρωτοβουλία κατά του Ευρώ και της ΕΕ» ιδρύθηκε, γιατί θεωρούμε με βάση την παραπάνω εκτίμηση πως μπορούμε και με αυτόν τον τρόπο οργάνωσης να συμβάλουμε ξεχωριστά στην ενδυνάμωση της λαϊκής εναντίωσης στην ΕΕ.
Θέλουμε ακόμη να σημειώσουμε πως σε καμιά περίπτωση δε διεκδικούμε ως «Πρωτοβουλία» ρόλους πρωτοκαθεδρίας στο κίνημα και την πολιτική. Αντίθετα, επιδιώκουμε με τη στήριξη πάντοτε των κοινωνικών φορέων, των κοινωνικο-πολιτικών, αλλά και των πολιτικών συλλογικοτήτων, να καταδειχθούν όσο γίνεται ευρύτερα, οι καταστροφικές πολιτικές που ασκούνται σε βάρος της κοινωνικής πλειοψηφίας και έχουν ως φορέα τους το ευρώ και την ΕΕ. Τελικός στόχος είναι να αναπτυχθεί ένα μαζικό, ενωτικό, λαϊκό κίνημα κατά του ευρώ και της ΕΕ.
Αγαπητοί συνάδελφοι και συναγωνιστές!
Σας καλούμε σε κοινή σύσκεψη σωματείων ευρύτερων κοινωνικών φορέων και κοινωνικο-πολιτικών συλλογικοτήτων την Τρίτη 20 Δεκέμβρη 2011 στις 18:00 στο ΕΚΑ (Εργατικό Κέντρο Αθήνας), Γ’ Σεπτεμβρίου 48 & Μάρνη.
Η σύσκεψη των φορέων έχει σκοπό να διερευνήσει τη δυνατότητα συνδιοργάνωσης μαζικής-λαϊκής συγκέντρωσης για την καταγγελία και εναντίωση στην ΕΕ και στις εκπορευόμενες από αυτήν καταιγιστικές αντιλαϊκές πολιτικές. Στις προθέσεις μας επίσης είναι να ακολουθήσει πορεία προς τα γραφεία της ΕΕ στην Αθήνα. Ο χρονικός ορίζοντας που μπορεί να εκδηλωθεί η κινητοποίηση αυτή προτείνουμε να εκτείνεται το αργότερο μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2012.
Αθήνα 11/12/11
Το Συντονιστικό ης Πρωτοβουλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...