Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Wikileaks: H μαφία ελέγχει το ποδόσφαιρο στη Βουλγαρία


Οι περίφημοι φάκελοι Wikileaks, έχουν αποκαλύψει, αλλά και δώσει διαφορετική εικόνα, σε πολλά γεγονότα, που συγκλόνησαν, χαρακτήρισαν, συζητήθηκαν, στον πλανήτη Γη... Εκτός όμως από τα πολιτικά, διεθνή, κοινωνικά ζητήματα, τα οποία έχει θίξει η εν λόγω ιστοσελίδα, έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και θέματα τα οποία αφορούν στο ποδόσφαιρο και μάλιστα σε επίπεδο το οποίο να επηρεάζει τα ευρωπαϊκά δρώμενα. 
Σύμφωνα με το Wikileaks  λοιπόν, το ποδόσφαιρο στη Βουλγαρία (μόνο;), διοικείται ουσιαστικά από τη Μαφία. Πιο συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιανουάριο, στάλθηκε έκθεση στις Η.Π.Α. από την πρεσβεία στη Σόφια, σύμφωνα με την οποία όλες οι μεγάλες ομάδες - οι οποίες ακουλουθούνται από χιλιάδες φιλάθλων - συνδέονται έμμεσα ή άμεσα, με το οργανωμένο έγκλημα, το οποίο θέλει να ξεπλύνει ή να βγάλει γρήγορα, χρήμα. Οι Λέφσκι Σόφιας, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Λίτεξ Λόβετς, Σλάβια Σόφιας, Τσέρνο Μόρε Βάρνα, Λοκομοτίβ Σόφιας και Λοκομοτίβ Πλόβντιβ έχουν μπει στο στόχαστρο της δικαιοσύνης αφού πλέον, δίνεται ένα ακόμη πάτημα στη σύνδεση των ομάδων αυτών, με στημένους αγώνες που έχει δώσει στη δημοσιότητα η UEFA.
Μάλιστα, από την πρεσβεία των Η.Π.Α. στη Σόφια, δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρόσωπο του Michael Chorny, ιδιοκτήτη της Λέφσκι (ο οποίος δεν είναι πλέον αποδεχτός στη Βουλγαρία). Ο Chorny έχει ουσιαστικά ορίσει στη Βουλγαρία έναν δικό του άνθρωπο, τον Todor Batkov ο οποίος έχει αναλάβει,  το Bankya Palace hotel, την εφημερίδα Standard daily, αλλά και την ομάδα της Levski. Για να γίνει όμως ακόμη πιο κατανοητή η δύναμη της μαφίας στα δρώμενα της Βουλγαρίας, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Batkov τιμήθηκε από τον πρόδερο της χώρας, Georgi Parvanov, με το υψηλότερο μετάλλιο τιμής της χώρας!

...αν λοιπόν θεωρούμε ότι οι Η.Π.Α. είχαν και έχουν στο μικροσκόπιο τους, ανθρώπους που συνεργάζονται με το οργανωμένο έγκλημα, σε συνδυασμό με τα δρώμενα χωρών που είναι σύμμαχοι των αμερικάνων, ή σχετίζονται, όπως ο Chorny με την πρώην κομμουνιστική Σοβιετική Ένωση και τους συμμάχους αυτών... δε θα μου φανεί καθόλου περίεργο, να δούμε πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις και για το ποδόσφαιρο στη δική μας όμορφα πλασμένη χώρα...
Προσοχή: Οποιοσδήποτε συνηρμός προς συγκεκριμένα πρόσωπα, είναι δικός σας... 
πηγή: football -blabla.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...