Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Oι αγανακτισμένοι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα ήταν από το Ναύπλιο, την Χαλκίδα, το Μενίδι και το... Χαλάνδρι

Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά: σύμφωνα με την αστυνομία από τις 2 συλλήψεις και τις 13 προσαγωγές που έγιναν το περασμένο Σάββατο μόνο ένας ήταν κάτοικος Αγίου Παντελεήμονα!


Οι υπόλοιποι σύμφωνα πάντα με στοιχεία της αστυνομίας ήταν από το Ναύπλιο, την Χαλκίδα, το Μενίδι και το Χαλάνδρι. Και μόνο ένας από αυτούς ήταν "αγανακτισμένος" κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα. Υπενθυμίζεται οτι το περασμένο Σάββατο περίπου 200 άτομα συγκεντρώθηκαν στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, στο πλαίσιο εκδήλωσης διαμαρτυρίας που οργάνωσαν οι «Κάτοικοι Αγ. Παντελεήμονα», εναντίον του αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου που είχαν προγραμματίσει για τις 2 μετά το μεσημέρι η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΑ, αντιρατσιστικές και μεταναστευτικές οργανώσεις, συνδικαλιστικοί φορείς, φοιτητικοί και μαθητικοί σύλλογοι. 
Και αμέσως μετά ακολούθησαν επεισόδια. 
'Ομως, όπωςείχε μεταδώσει και το Newsit από το σύνολο των ατόμων που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, περίπου οι μισοί ήταν περίοικοι μέσης και τρίτης ηλικίας και οι υπόλοιποι ήταν μαυροντυμένοι άνδρες, νεαρής και μέσης ηλικίας. Οι τελευταίοι κρατούσαν κράνη και ελληνικές σημαίες περασμένες σε χοντρά καδρόνια, είχαν σακίδια στην πλάτη και φορούσαν ενισχυμένα μπουφάν με επένδυση και χοντρά γάντια. 

πηγή: www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...