Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΕΠΕΣΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ


ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΕΠΕΣΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ

Η 17η ΝΟΕΜΒΡΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ
Σε φιάσκο κατέληξε η προσπάθεια “κύκλων” να μετονομάσουν έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Χολαργού, τη 17η Νοεμβρίου σε Μ. Αλεξάνδρου. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 2ας Φεβρουαρίου οι “αυθόρμητοι πολίτες” μαζί με την “αυθόρμητη εφημερίδα” και τον “πρόθυμο” δήμαρχο ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥΣ. Οι αντιδράσεις των δημοκρατικών πολιτών τους υποχρέωσαν σε αναδίπλωση. Η ημερομηνία – Σύμβολο εξέγερσης ενάντια σε κάθε καταπιεστή θα είναι εκεί, καρφί στο μάτι τους!
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει την εξέλιξη αυτή. Μην έχουμε όμως αυταπάτες: Αποθρασυμμένοι από την χούντα που έχουν επιβάλει στον τόπο μας η ΕΕ, το ΔΝΤ, οι τράπεζες και οι κυβερνήσεις τους, από τη συμμετοχή των φασιστών στην κυβέρνηση, θα επανέλθουν! Η διαγραφή της αγωνιστικής μνήμης του λαού είναι προυπόθεση για να περάσει η καπιταλιστική βαρβαρότητα. Η καλύτερη απάντηση είναι η ένταση των αγώνων μας ενάντια στη σύγχρονη Ευρω- Χούντα!
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους πολίτες του Χολαργού να συνεχίσουν τον αγώνα τους ενωμένοι για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του μεσαίωνα που ζούμε. Να οικοδομήσουμε το δικό μας ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ τώρα.

2 σχόλια:

  1. http://www.red-pep.blogspot.com/2012/02/blog-post_03.html
    αφηστε τις επαναστασεις καφενειου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί ήρθες να μας ποστάρεις ρε γλείτσα του ανθρώπινου γένους;
    Άρθρο του ξεπουλημένου του δοσίλογου του Μανδραβέλη;
    Που ειρωνεύεται όσους προσπαθούν να υποστηρίξουν τους άστεγους,και επικροτεί την επέμβαση των ΜΑΤ;

    Μπρος,ούστ! Τράβα αλά μπρατσέτα με το αγαπημένο σου σίχαμα να γλύψετε τα παπούτσια του Τόμσεν,και ξεβρωμίστε μας το χώρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...