Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Με συνθήματα αποδοκίμασαν την Άννα Διαμαντοπούλου οι υπάλληλοι του Υπουργείου Παιδείας


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - 03/02/2012- ΒΙΝΤΕΟ


Τις έντονες αποδοκιμασίες των υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας δέχθηκε σήμερα η Άννα Διαμαντοπούλου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης βράβευσης μαθητών στο υπουργείο.
Υπάλληλοι του υπουργείου συγκεντρώθηκαν έξω από την αίθουσα την ώρα άφιξης της υπουργού, Άννας Διαμαντοπούλου και της υφυπουργού, Εύης Χριστοφιλοπούλου, φωνάζοντας συνθήματα κατά των κυβερνητικών μέτρων λιτότητας και του ενιαίου μισθολογίου. 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - 03/02/2012 from protovouliaergaz on Vimeo.


πηγή: Πρωτοβουλία Εργαζομένων Υπουργείου Παιδείας

3 σχόλια:

  1. ΣΥΝΑΔΕΦΟΙ ΤΗΣ ΑΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ3 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:08 μ.μ.

    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΦΟΒΗΘΗΗΗΗΚΕΕΕΕ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΠΝΟΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ..ΟΣΟ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ "ΔΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ" ΤΟΣΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΑ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΥΣ....ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΝΤΙΙΕΡΑΡΧΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ...

    ΣΥΝΑΔΕΦΟΙ ΤΗΣ ΑΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδελφε της άγονης γραμμής

    Λίγο μέτρο δε θα έβλαπτε...
    Οι εργαζόμενοι που λες βρίσκονται σ ένα χώρο που η εργοδοσία συναντά την κρατική εξουσία. Κι αντί να κάτσουν στ αυγά τους αγωνίζονται όπως κάνουν καιρό τώρα!
    Δεν ξέρω εσύ αυτά τα "ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΝΤΙΙΕΡΑΡΧΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ" σε ποιο εργασιακό χώρο έχεις πάει να πεις πέρα από το πληκτρολόγιο και το pc σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ακούσαμε και αυτό!!!! Οι "εργαζόμενοι" στο ΥΠΕΠΘ είναι και "αγωνιστές"!!!!! Μια κρατικοδίαιτη υπηρεσία που χρόνια στελεχόνεται από τους κομματικούς στρατούς των κυβερνήσεων, στέλνει τα στελέχη του ανα την ελλάδα για να πείσει τους εκπαιδευτικούς ότι όλα γίνονται για το καλό παιδιών και μεγάλων. Και μόλις κουνήθηκε το χαρτάκι της μισθοδοσίας τους απέκτησαν φωνή και σθένος. Ρε άντε να καταρέυσει το σύμπαν μπας και δούμε άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...