Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Όλοι σήμερα, 30 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα στο Σύνταγμα

Οι παρεμβάσεις συσπειρώσεις Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χαιρετίζουν όλους τους καθηγητές, όλους τους εκπαιδευτικούς, όλους τους μαθητές και όλους τους γονιούς που βρέθηκαν στους δρόμους και στην πλατεία Συντάγματος τις δυο τελευταίες μέρες κι έδωσαν τη μάχη να μη περάσει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα εξαθλίωσης των εργαζομένων και ξεπουλήματος της χώρας.
Οι παρεμβάσεις καταγγέλλουν την κυβέρνηση για το όργιο καταστολής ενάντια στις δεκάδες χιλιάδες του λαού που με αφάνταστη γενναιότητα κατέβηκε στους δρόμους του αγώνα. Παρά την απίστευτη βιαιότητα των δυνάμεων καταστολής, με επίσημη στολή ή στολή «παραλλαγής», τους τόνους χημικών, τις συλλήψεις και τους ξυλοδαρμούς, τις κατά μέτωπο επιθέσεις τους, δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του κόσμου. 

Καταγγέλλουμε τη δολοφονική στάση της αστυνομίας που δεν δίστασε να μπει στο κτίριο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας επί της οδού Ξενοφώντος και να ρίξει χημικά και δακρυγόνα. Παράλληλα με απίστευτη βιαιότητα τραυμάτισαν σοβαρά δυο συναδέλφους μας της πρωτοβάθμιας στέλνοντας τους στο νοσοκομείο. Παρά την ψήφιση του, από μια απονομιμοποιημένη πλειοψηφία στη Βουλή, το Μεσοπρόθεσμο, δεν θα περάσει! Ο λαός θα ανατρέψει την Κυβέρνηση και κάθε κυβέρνηση που θα προσπαθήσει να συνεχίσει την πολιτική της ΕΕ, των τραπεζιτών και του κεφαλαίου, της τρόικας και του ΔΝΤ. Το χρέος δεν είναι του λαού μας, δεν το αναγνωρίζουμε και δεν το πληρώνουμε. Πρέπει να διαγραφεί με παράλληλα μέτρα για την ανάπτυξη της παραγωγής της χώρας προς όφελος του λαού. 

Όλοι σήμερα, 30 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα στο Σύνταγμα, μαζί με τα πρωτοβάθμια σωματεία. 

Αν δεν φύγουν, δεν θα φύγουμε!

Παρεμβάσεις - Συσπειρωσεις -Κινήσεις Δ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...