Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΛΙΒΥΗ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΗΡΥΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…‏


ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΜΑΧΩΝ, ΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ BLACKWATER ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Η παρακάτω αρθρογραφία και οι επιστημονικές έρευνες είναι αποκαλυπτικές για το τι είδους Δυτική Δημοκρατία εξάγουν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ στις χώρες που καταδυναστεύουν. Μισθοφόροι του αμερικανικού στρατού, του ΝΑΤΟ, αλλά και των ιδιωτικών στρατών που πλουτίζουν κλείνοντας συμβόλαια με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τις κυβερνήσεις Κούισλινγκ προβαίνουν στα πιο αποκρουστικά εγκλήματα έχοντας δεδομένη τη δικαστική κάλυψη. 
Αυτό το ιδιόμορφο νομικό απυρόβλητο τους κάνει άγρια ζώα, που χωρίς κανέναν ενδοιασμό ξεχύνονται ενάντια σε εχθρούς και φίλους. Είναι ενδεικτική η απογείωση των σεξουαλικών επιθέσεων σε γυναίκες και άνδρες των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, που γίνονται διπλά θύματα καθώς αισθάνονται όχι μόνο αδύναμοι να καταγγείλουν τα σεξουαλικά εγκλήματα, αλλά και λοιδορούνται από μια πολιτική και στρατιωτική ηγεσία που συγκαλύπτει. 
Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι το γεγονός ότι μετά από σειρά εγκλημάτων εις βάρος αμερικανών εργαζομένων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε αμερικανικές πολυεθνικές στις κατεχόμενες χώρες,  ψηφίσθηκε τροπολογία που προστίθεται στο νομοσχέδιο άμυνας από τον γερουσιαστή Al Franken (D-MN). Αυτό θα απαιτεί από τις “εταιρείες πολέμου” να επιτρέπουν στους εργαζόμενους τους να στραφούν σε αμερικανικά δικαστήρια σε περιπτώσεις βιασμού ή σεξουαλικής επίθεσης, ανεξάρτητα από το πού έγινε το περιστατικό.  
Ακόμη όμως και αυτή η τροπολογία καταψηφίσθηκε από 30 Ρεπουμπλικανικούς γερουσιαστές.
Είναι εξάλλου γνωστή η Διαπλοκή των αμερικανικών εταιρειών με τα κόμματα των Ρεπουμπλικάνων και των Δημοκρατικών. Για τις ΗΠΑ πάντα ίσχυε και θα ισχύει:
ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΖΝΕΣ! 
Από την άλλη μεριά αποτελεί εξαιρετικά ενδιαφέρον γεγονός ότι λίγο πριν αρχίσει να συμμετέχει  στη δολοφονική επέμβαση κατά του λαού της Λιβύης, το πλήρωμα του αεροπλανοφόρου USS Enterprise ενημερώθηκε για τις πειθαρχικές "καμπάνες" για παραγωγή ακατάλληλων βίντεο, στα οποία απεικονίζονται τα μέλη του πληρώματος με συμπεριφορές απρεπείς για ένστολους, όπως μεταξύ άλλων σεξουαλικά υπονοούμενα και άλλες ακραίες συμπεριφορές. Ο διοικητής του αμερικανικού στόλου ναύαρχος John C. Harvey, ανακοίνωσε "καμπάνες" για 50 περίπου αξιωματικούς του πληρώματος, ανακοινώνοντας παράλληλα σκληρά μέτρα και συστάσεις ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα. 
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437  diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...