Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Αντιπολεμικό διήμερο στα Χανιά 18 - 19 Μάρτη

230_antipolemiko_10 
Η Ενωτική Πρωτοβουλία, συνεχίζοντας την επιτυχημένη παράδοση των τελευταίων 9 χρόνων, ξεκινά την οργάνωση του 10ου Αντιπολεμικού Διημέρου! 
Το φετινό διήμερο πραγματοποιείται στην δίνη μιας απ' τις σκληρότερες επιθέσεις που έχουν βιώσει οι εργαζόμενοι σ' όλους τους τομείς, αλλά παράλληλα στην πιο ελπιδοφόρα άνθηση εργατικών αγώνων, διεκδικήσεων και λαϊκών εξεγέρσεων σε πολλές γωνιές του πλανήτη. 
Το Αντιπολεμικό Διήμερο αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Ενωτική Πρωτοβουλία να συμβάλλει στις πολιτικές διεργασίες που γίνονται αυτή την περίοδο στην κοινωνία, στο αίσθημα αμφισβήτησης του συστήματος και των πολιτικών του εκφραστών, στην προσπάθεια εξόδου απ' την κρίση, απ' τη μεριά όμως των συμφερόντων του κόσμου της εργασίας και όχι του κεφαλαίου, της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. .
Απ' την άλλη αποτελεί και την δική μας πρόταση πολιτισμού, απέναντι στον αγοραίο και χυδαίο πολιτισμό της τηλεόρασης και των Μ.Μ.Ε. , με εναλλακτικές μουσικές επιλογές, με συλλογική δουλειά στο "στήσιμο" του διημέρου, με χαμηλό αντίτιμο, που είναι αρκετό για να υποστηρίξει την προσπάθεια μας να μην δεχόμαστε χορηγούς να καθορίζουν την ταυτότητά μας, ενώ ταυτόχρονα σέβεται ότι βρισκόμαστε σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση και το κάθε ευρώ μετράει...

Όποιος επιθυμεί να συμβάλλει στην προσπάθεια είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτος και μπορεί να επικοινωνήσει
μαζί μας στην διεύθυνση info@enotiki.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...