Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ,ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ

Ως Ριζοσπαστική Παρέμβαση Μισθωτών Λογιστών, απευθυνόμαστε στις Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις και τα εργατικά σχήματα, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και σας καλούμε σε κοινή παναθηναϊκή συνέλευση όλου αυτού του χώρου, την Πέμπτη 7 Απριλίου και ώρα 18.30, στην αίθουσα της Ένωσης Επαγγελματιών Λογιστών Πρωτευούσης (Κάνιγγος 27, Αθήνα, 5ο όροφος) 
Πιστεύουμε ότι είναι κοινός τόπος, πως μια τέτοια διαδικασία, ιδιαίτερα αυτή τη χρονική στιγμή, είναι εξαιρετικά αναγκαία. Αυτή η ανάγκη προκύπτει από τη μια από την πολιτική της κυβέρνησης-Ε.Ε.-κεφαλαίου, τα διαδοχικά μνημόνια, την υπογραφή του «συμφώνου για το ευρώ», την παρουσία της τρόικας ΔΝΤ-ΕΚΤ-Ε.Ε, που σταθερά και μεθοδικά, πάνω στο έδαφος της καπιταλιστικής κρίσης, ξεθεμελιώνει κάθε έννοια εργατικού δικαιώματος, και την απαιτούμενη απάντηση σε όλα αυτά. Προκύπτει επίσης, από την επιδίωξή μας, οι αντιστάσεις και οι αγώνες σε μια σειρά χώρους, που σε πολλές περιπτώσεις οι σύντροφοι και οι συναγωνιστές των σχημάτων δίνουν τις μάχες, να συντονιστούν, να διερευνήσουν τις δυνατότητες κοινής προγραμματικής πάλης, να καθορίσουν το δικό τους σχέδιο δράσης. Για να ανατραπεί αυτή η πολιτική και οι διαχειριστές της. Είναι φανερό επίσης, πως από την τελευταία συζήτηση αυτού του χώρου, τον περασμένο Ιούνιο, πολλά έχουν γίνει, πολλά έχουν αλλάξει, άρα απαιτείται πιστεύουμε η επικαιροποίηση των στόχων και της γραμμής πάλης.
Από τη μεριά μας, και πιστεύουμε πως έτσι θα μπορούσαν να κινηθούν και οι άλλες συλλογικότητες, θα προετοιμάσουμε τη δική μας τοποθέτηση, από τη μια πατώντας στις αναγκαίες απαντήσεις στα ζητήματα του χώρου μας, όσο και με στοιχεία μιας συνολικότερης λογικής για την κοινή πάλη μας.

Με συναγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...